Ελλάδα

Εξονυχιστικές έρευνες για τη δολοφονία Καραϊβάζ – Οι Αρχές ψάχνουν μέχρι ένα μήνα πίσω

12.04.2021 | 18:39

Πολύ πίσω στον χρόνο ψάχνουν πλέον οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι Αρχές έχουν φτάσει στο σημείο να ερευνούν ακόμη και οχήματα τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή ακόμη και ένα μήνα πίσω και συγκεκριμένα στις 6 μαρτίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρώτη έρευνα που έκαναν στην περιοχή αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και καταθέσεις που έπαιρναν από τους κατοίκους της περιοχής, τους ρώτησαν εάν έχουν δει το οποιοδήποτε ύποπτο όχημα ή μηχανάκι το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, διαπίστωσαν λοιπόν ότι ένας από τους κατοίκους της περιοχής τους είπε ότι στις 6 Μαρτίου είδε ένα ζευγάρι, έναν άνδρα, μια γυναίκα οι οποίοι μαζί είχαν και ένα σκύλο να είναι σε ένα αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πάνω από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ και αυτό έδωσαν σε πρώτος κατάθεση.

Επανήλθαν λοιπόν σήμερα οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών στην ίδια γυναίκα ρώτησαν και για περισσότερες πληροφορίες και για περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες,  φαίνεται ότι η γυναίκα δεν θυμόταν δεν συγκράτησε κάποιο αριθμό από το όχημα ωστόσο περιέγραψε με περισσότερες λεπτομέρειες το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν πολύ πίσω προκειμένου να βρουν την απάντηση για το συμβόλαιο θανάτου το οποίο είχε ο ηθικός αυτουργός ζητήσει για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 12/04/2021

Ελλάδα