Κόσμος

Ρωσία: Αθρόα συμμετοχή στο φεστιβάλ σκι με… μαγιό στο Σότσι

11.04.2021 | 20:45

Στη Ρωσία, στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Σότσι, φέτος, μετά από έναν χρόνο αποχής λόγω της πανδημίας, διοργανώθηκε ξανά το πρωτότυπο φεστιβάλ σκι της περιοχής.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Σότσι είναι γεμάτο από χιόνι αλλά κανένας από τους συμμετέχοντες του πρωτότυπου φεστιβάλ σκι δεν κρυώνει.

Με τη θερμοκρασία να είναι λίγο πάνω από τους 8 βαθμούς Κελσίου, εκατοντάδες σκιέρ έβγαλαν τις χοντρές στολές και τα γάντια τους, φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεχύθηκαν στις πίστες του διάσημου χιονοδρομικού κέντρου της Ρωσίας, χωρίς πάντως και κανένα μέτρο ασφαλείας από την πανδημία.

Στο ετήσιο φεστιβάλ του Σότσι φέτος συμμετείχαν στις καταβάσεις 738 άνδρες και γυναίκες που για πρώτη φορά μετά τη χαλάρωση των αυστηρών μέτρων μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο στα νότια της Ρωσίας.

Το φεστιβάλ σκι με μαγιό διεξάγεται στο χιονοδρομικό κέντρο που φιλοξένησε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, το οποίο βρίσκεται 1170 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. το 2016 και πέρυσι αναβλήθηκε λόγο της πανδημίας.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/04/2021

Κόσμος