Ελλάδα

Ανατριχιαστική δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του

09.04.2021 | 16:49 Eνσωμάτωση

Δολοφονική επίθεση από δύο δράστες δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Ίχνη των δραστών αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, στην οδό Άννινου.

Οι δολοφόνοι ήταν δύο και από τον τρόπο που έδρασαν φαίνεται πως ήταν επαγγελματίες εκτελεστές. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έφυγαν από το σημείο με ένα σκούτερ μεσαίου κυβισμού, ενώ φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν σιγαστήρα στο όπλο, καθώς οι μάρτυρες δεν ανέφεραν ήχο από πυροβολισμούς, παρά μόνο από τα τζάμια που έσπασαν από τις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν πιθανά πλάνα από κάμερες στην περιοχή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι οι δράστες δεν φορούσαν κράνος.

Οι δύο δολοφόνοι, περίμεναν τον γνωστό δημοσιογράφο λίγο πιο μακριά από το σπίτι του καθώς ήταν βέβαιο πως τον παρακολουθούσαν επί μέρες και γνώριζαν την ώρα που επέστρεφε.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του ο άτυχος δημοσιογράφος, δεν μπόρεσε να σταθμεύσει στην εσωτερική θέση στάθμευσης εντός της πολυκατοικίας που έμενε, καθώς είχε παρκάρει εκεί ο γιος του, και έτσι στάθμευσε σε μια μικρή πλατεία που ήταν κοντά. Μόλις τον είδαν να πλησιάζει στην εξώπορτα, τον προσέγγισαν με τη μηχανή στην οποία επέβαιναν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/04/2021