Πολιτική

«Φρένο» Μητσοτάκη στα σενάρια εκλογών

08.04.2021 | 13:40 Eνσωμάτωση

Φρένο στα σενάρια πρόωρων εκλογών βάζει για ακόμα μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε λάθη και φθορά της κυβέρνησης του σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αλλά επιμένει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία.

«Η κυβέρνηση αυτή παρά τις αναταράξεις, παρά τις δυσκολίες παρά τη φθορά που μπορεί να είναι αναμενόμενη αισθάνομαι ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

O πρωθυπουργός μάλιστα τόνισε ότι το δίλημμα για τους πολίτες στο τέλος της τετραετίας θα είναι πολύ καθαρό.

«Πυρά» από την αντιπολίτευση
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμά ότι η φθορά της κυβέρνησης είναι ραγδαία και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για την πολιτική αλλαγή.

Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε και μάλιστα κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία συζήτηση για εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης αφήνει ανοιχτή μία πιθανότητα για προσφυγή σε πρόωρες κάλπες.

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιμένει να μεταθέτει τις ευθύνες του στους πολιτες ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Αυτό που χρειάζεται ο λαός δεν είναι απλά «ανάσες ελευθερίας», αλλά πραγματική ελευθερία από αυτή τη βάρβαρη πολιτική» υπογραμμίζει το ΚΚΕ, ενώ το ΜέΡΑ25, έκανε λόγο ότι ο πρωθυπουργός υποδεικνύει ξανά τους πολίτες ως υπαίτιους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 08/04/2021