Ελλάδα

Ερυθρός Σταυρός: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 76χρονου – Συνελήφθη ο 60χρονος που τον έβγαλε από τον αναπνευστήρα

08.04.2021 | 16:52

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 76χρονου ασθενή με κορωνοϊό, που βρισκόταν διασωληνωμένος σε απλή κλινική στον Ερυθρό Σταυρό, με τις Αρχές να έχουν ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άντρα φαίνεται να οφείλεται σε ανθρώπινη παρέμβαση.

Συγκεκριμένα ένας 60χρονος, ο διπλανός ασθενής του 76χρονου, φέρεται να κρύβεται πίσω από το θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς φαίνεται ότι είναι αυτός που έβγαλε από τον αναπνευστήρα τον άτυχο ηλικιωμένο.

Οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα από τα μηχανήματα με τα οποία ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος και φαίνεται να ταυτοποιούνται με αποτυπώματα του 60χρονου ασθενούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν πώς έγινε το σκηνικό του θανάτου και πώς ο 60χρονος ασθενής, που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο, προέβη σε αυτήν την κίνηση κόβοντάς του την παροχή οξυγόνου.

Ο 60χρονος έχει συλληφθεί ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ποινικό και ψυχιατρικό του παρελθόν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2006 για επίθεση και σωματική βλάβη, ενώ το 2019 για θωπεία ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος φαίνεται να ενοχλείτο από τον θόρυβο που έκανε ο αναπνευστήρας του 76χρονου γι’ αυτό και τον αποσυνέδεσε από την πρίζα, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Το χρονικό

Όταν οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε συμβεί ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής ο οποίος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Ο άνδρας που κατέληξε, ηλικίας 76 ετών, ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί, κατά πληροφορίες, διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Ξαφνικά, νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν λίγο περισσότερο την υπόθεση. Διαπίστωσαν ότι υπήρχαν περίεργα σημάδια στα καλώδια που συνδέουν το σύστημα της παροχής οξυγόνου και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 08/04/2021

Ελλάδα