Ελλάδα

Ξεπουλάνε οι έμποροι για να προσελκύσουν πελάτες

07.04.2021 | 18:27 Eνσωμάτωση

Αυξάνεται η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, όσο περνούν οι μέρες.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου μετά την πολύμηνη καραντίνα, έδωσε αφορμή στους πολίτες για μια επιπλέον βόλτα στο ανοιξιάτικο καιρό με καλή παρέα, έναν καφέ στο χέρι και σακούλες με ψώνια στο άλλο.

Οι προσφορές και οι εκπτώσεις που έβαλαν πολύ καταστηματάρχες για να τραβήξουν τους καταναλωτές φαίνεται ότι λειτούργησαν, με τους πολίτες να επιλέγουν την Ερμού για τις αγορές τους.

Όσοι προτιμήσουν να ψωνίσουν με ραντεβού και click inside, θα βρουν ρούχα και παπούτσια ακόμα και με 600% έκπτωση, με την μείωση των τιμών να μην περιορίζετε μόνο στα χειμερινά είδη.

Και αν οι τιμές θεωρούνται καλές από τους περισσότερους με τις προσφορές να φέρνουν χαμόγελα, δηλώνοντας ευχαριστημένοι, δεν λείπουν και οι δυσαρεστημένοι…

Όλοι πάντως πηγαίνουν για τα ψώνια τους προετοιμασμένοι, έχοντας κλείσει ραντεβού και κάνει έρευνα αγοράς στο ίντερνετ, αφού δεν περισσεύει ούτε λεπτό για shopping therapy..

Την ίδια ώρα, πολυκατάστημα που σε έλεγχο είχε βρεθεί να λειτουργεί παράνομα με αποτέλεσμα να κλείσει και να επιβληθεί πρόστιμο 8.000 , ανέβασε ρολά σήμερα και υποδέχτηκε τους πρώτους πελάτες, ύστερα από απόφαση που έκρινε τελικά νόμιμη τη λειτουργία του.

Η κίνηση στην αγορά, έφερε και περισσότερους επιβάτες στα ΜΜΜ Αυτή ήταν η εικόνα στις 8:30 το πρωί με στοιβαγμένους πολίτες στη διαδρομή 3 του τρόλεϊ στην Ομόνοια.

Πιο άνετες ήταν οι μετακίνησεις με το μέτρο, με την πολυσύχναστη αποβάθρα του συντάγματος να παρουσιάζει λιγότερο κόσμο σήμερα και τους πολίτες να κάθονται πιο άνετα μέσα στο βαγόνι.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/04/2021