Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στη δίνη της πανδημίας η Βόρεια Ελλάδα – Ξεφεύγει η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

02.04.2021 | 19:53

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, μετά τα στοιχεία που δείχνουν αύξηση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ενεργά κρούσματα στην πόλη είναι 3.776, κάτι που δείχνει αύξηση της τάξης του 45,69% τις τελευταίες 10 ημέρες.

Η πληρότητα των ΜΕΘ Covid στα νοσοκομεία της πόλης έχει αγγίξει το 90%, ενώ και οι εισαγωγές ασθενών έχουν αυξηθεί κατά 270,97% τον Μάρτιο.

Σε αντίθεση με τη νότια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη παρουσιάζουν αύξηση στα κρούσματα, με τους ειδικούς να κρούουν των κώδωνα του κινδύνου και να ζητούν πιστή τήρηση των μέτρων.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 02/04/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.