Ελλάδα

Νέα δίωξη για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

31.03.2021 | 14:22

Άλλη μία ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Η δίωξη αυτή έρχεται μετά την τρίτη μήνυση σε βάρος του για βιασμό.

Η δίωξη του ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής. Αν και ο προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης, στις εξηγήσεις που έδωσε αρνήθηκε όχι μόνο τον βιασμό αλλά και ότι γνώριζε το φερόμενο θύμα που ισχυρίζεται ότι τον βίασε το 2018 μέσα στο σπίτι του.

Ζητά μάλιστα την εξέτασή του με τον καταγγέλλοντα ενώ κάνει λόγο για μια φανταστική ιστορία και έναν ακόμη κατασκευασμένο μάρτυρα.

Σημειώνεται ότι αυτή η ποινική δίωξη έρχεται την ώρα που στα χέρια της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση υπάρχει μια ακόμη καταγγελία εις βάρος του ηθοποιού, η τέταρτη, για βιασμό 24χρονου σήμερα νεαρού πριν από 7 χρόνια.

Απολογείται ο τραυματιοφορέας του «Αγία Σοφία»

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα για να απολογηθεί ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο κορίτσια έξι και οκτώ ετών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Μάλιστα στο ένα παιδί που βρισκόταν σε κατάσταση αναισθησίας λόγω χειρουργικής επέμβασης και στο άλλο ενώ είχε υποβληθεί σε διασωλήνωση.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη από τον εισαγγελέα για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 31/03/2021

Ελλάδα