Ελλάδα

Qatar Airways: Τρεις πτήσεις την εβδομάδα για Μύκονο

27.03.2021 | 13:27

Τρεις απευθείας πτήσεις της, από την Ντόχα προς τη Μύκονο, ξεκινά από τις 14 Μαΐου η Qatar Airways συνδέοντας το ελληνικό νησί με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και στη Μέση Ανατολή. Την ανακοίνωση έκανε ο αρμόδιος υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης που δήλωσε πολύ υπερήφανος που καλωσορίζει την αεροπορική εταιρεία στη χώρα.

Τα αεροπλάνα της Qatar θα φθάνουν τρεις φορές την εβδομάδα στο νησί των ανέμων συνδέοντας με αυτόν τρόπο το κοσμοπολίτικο νησί μέσω της Ντόχα με άλλες 35 πόλεις σε Ασία και Μέση Ανατολή.

Η εταιρεία με ανάρτηση της στο twitter ενημέρωσε τους ταξιδιώτες για την έναρξη των πτήσεων προς τον δημοφιλή προορισμό.

Ο Υπουργός Τουρισμού καλωσόρισε την πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας του Εμιράτου.

Η Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως την τουριστική περίοδο στις 14 Μαΐου. Οι αφίξεις θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των εμβολιαστικών προγραμμάτων στις παραδοσιακές χώρες προέλευσης των τουριστών.

Τα έσοδα του Τουρισμού φέτος αναμένεται να φθάσουν το 45-55% των εσόδων του 2019, κοντά δηλαδή στα 9 δισ. €.

Από την άλλη στο νησί των Ιπποτών ένα ολλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο θα φέρει 200 Ολλανδούς για διακοπές στη Ρόδο. Ο καθένας από αυτούς θα έχει πληρώσει 399 ευρώ για 8ήμερες για all-inclusive διακοπές σε ξενοδοχείο Ρόδου. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση θα απαγορεύεται να βγουν από το ξενοδοχείο.

Τουλάχιστον 25.000 Ολλανδοί δήλωσαν συμμετοχή για το «πείραμα», και φαίνεται ότι πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ανταλλάξουν την καραντίνα στην Ολλανδία με μία εβδομάδα… καραντίνας στην Ελλάδα.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 27/03/2021

Ελλάδα