Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ελάχιστοι οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ για την τήρηση των μέτρων – Κοσμοσυρροή σε παραλίες

27.03.2021 | 20:04 Eνσωμάτωση

Κωδικό «6» επέλεξαν οι Θεσσαλονικείς που εκμεταλλεύτηκαν την ανοιξιάτικη ημέρα για μια βόλτα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Χθες το βραδύ στη Λεωφόρο Νίκης η αστυνομία βεβαίωσε πρόστιμα σε νεαρά άτομα που έπιναν ποτά, με τη μέθοδο του take away και δημιουργούσαν συνωστισμό έξω από γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Αθήνα

Η επιστροφή του ανοιξιάτικου καιρού οδήγησε και τους Αθηναίους στο παραλιακό μέτωπο όπου σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού.

Ούτε ένας έλεγχος

Και ενώ εν μέσω πανδημίας οι εικόνες συνωστισμού συνεχίζονται, οι έλεγχοι της αστυνομίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας είναι ανύπαρκτοι.

To συνεργείο του MEGA πέρασε από τον Άλιμο, το Καλαμάκι και το Ελληνικό για να φτάσει ως την Γλυφάδα χωρίς να συναντήσει ούτε έναν αστυνομικό έλεγχο.

Εικόνες συνωστισμού και στο Καβούρι. Μια παρέα για να αποφύγει την πολυκοσμία κάνει γιόγκα μέσα στη θάλασσα, με τον προπονητή να δίνει τις οδηγίες από απόσταση.

«Δραπέτες» του… κορωνοϊού

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λαμία. Μητέρα και γιος πήραν μόνοι τους εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοιο και περίμεναν σε στάση ταξί με κατεβασμένη μάσκα για να τους μεταφέρει στην Αταλάντη.

Με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους.

Γυμναστήριο έσπασε τα μέτρα

Ένα γυμναστήριο στη Νέα Ιονία έσπασε τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Μετά από καταγγελία κάποιου πολίτη έγινε η έφοδος από τους αστυνομικούς. Μέσα, ήταν ένας προπονητής και εννιά αθλούμενοι, στους οποίους επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/03/2021