Ελλάδα

«Αστακός» η Αθήνα – Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, drones κι ελικόπτερα

24.03.2021 | 20:38

Η Αθήνα θυμίζει φρούριο, τα ξενοδοχεία στα οποία θα καταλήσουν οι υψηλοί προσκλεκλημμένοι φυλάσσονται σε 24ωρη βάση. Από το πρώτο φως την ημέρας όμως αύριο θα έχουμε και κλείσιμο δρόμων και ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων, θα πετούν drones και βεβαίως το ελικόπτερο της αστυνομία.

Ήδη είναι σε εφαρμογή το σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου έτσι ώστε όλα να κυλήσουν με ασφάλεια λόγω και των υψηλών προσκεκλημένων οι οποίοι βρίσκονται στην πρωτεύουσα από σήμερα.

Από αύριο λοιπόν 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία της αθήνας τόσο με τόσο ένστολοι αλλά και με πολιτικά, θα ελέγχουν όλες τις κινήσεις, ενώ από τον αέρα πολύ σημαντική βοήθεια θα δώσουν τα εναέρια μέσα τα drones και το ελικόπτερο.  Συνεχώς θα μεταφέρουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων έδωσε η γενική αστυνομική διεύθυνση έτσι ώστε οι επιτελείς της ελασ να ελέγχουν ακριβώς τι γίνεται στους δρόμους του λεκανοπεδίου.

Η επιφυλακή της αστυνομίας είναι τέτοια αδράνεια καθώς κρίνεται απαραίτητη η παρουσία κλιμακίων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας για να ελέγξει τυχόν κινήσεις ατόμων τα οποία θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα, ενώ έχει δοθεί ξεκάθαρη εντολή και στα περιφερειακά τμήματα να είναι σε επιφυλακή μήπως κάποιος προσπαθήσει να προκαλέσει το οποιοδήποτε πρόβλημα εκτός του κέντρου της Αθήνας.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 24/03/2021

Ελλάδα