Ελλάδα

Ξυλοδαρμός Αμπελόκηποι: «Είναι ζήτημα τιμής» λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον εντοπισμό των δραστών του ξυλοδαρμού της γυναίκας αστυνομικού

23.03.2021 | 20:30 Eνσωμάτωση

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τη βίαιη επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας, συζύγου αστυνομικού, στη μέση του δρόμου στους Αμπελόκηπους.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ, σημείωσε ότι πρόκειται για μία αποτρόπαια πράξη.

«Πέραν της αστυνομίας, πέραν της ιδιότητας του συζύγου, είναι μία γυναίκα. Μόνο και μόνο αυτό είναι αποτρόπαιο. Όλα καταδεικνύουν ότι αυτό το έπαθε επειδή παντρεύτηκε αστυνομικό και αυτό ενέχει μεγάλη επικινδυνότητα».

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση λόγω της ιδιότητας του συζύγου της, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

«Τώρα είναι και προσωπικό το θέμα, είναι και θέμα τιμής», είπε ο κ. Μπαλάσκας σχετικά με τον εντοπισμό των δραστών.

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη διεύθυνση αλλοδαπών και συγκεκριμένα στο τμήμα απελάσεων, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στο παρελθόν, σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, ο οποίος σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ φοβάται για τυφλά χτυπήματα σε αστυνομικούς.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/03/2021