Πολιτική

Πολιτική αντιπαράθεση για τη διαχείριση της πανδημίας: Ρουσόπουλος, Γεροβασίλη, Χρηστίδης στο MEGA

21.03.2021 | 11:28

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ., Παύλος Χρηστίδης για τη διαχείριση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσόπουλο, η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο δύσκολη στην πανδημία και είναι γεγονός πως τα μέτρα παγκοσμίως έχουν κάνει τον κόσμο να νιώθει εγκλωβισμένος.

Ωστόσο, με βάση τα αποτελέσματα των μέτρων, η χώρα κινείται στους καλύτερους ρυθμούς σε επίπεδο ευρωπαϊκής ένωσης και παγκοσμίως.

Από την πλευρά της η κυρία Γεροβασίλη, συμφώνησε ότι βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο της πανδημίας, αλλά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε αποτελεσματικά μέτρα. Για την ανακοίνωση των μέτρων από τον κ. Σκέρτσο, είπε πως πρόκειται για «ρεσιτάλ αυτοθαυμασμού, προπαγάνδας και εφεύρεση ενόχων για την πανδημία.

«Η προσπάθεια είναι να διχάσει τον ελληνικό πληθυσμό, αυτό δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως έτσι φαίνεται ο πανικός της κυβέρνησης.

Με τη σειρά του ο κ. Χρηστίδης, είπε πως «η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία για να περάσει τις ιδεοληψίες και τις εμμονές της, οι οποίες χτυπάνε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα», ενώ μίλησε και για αποτυχία της ΝΔ στη διαχείριση της κρίσης.

Ο κ. Ρουσόπουλος, αναφέρθηκε σε αριθμούς σχετικά με τις ΜΕΘ και τους υγειονομικούς υπαλλήλους που έχουν προσληφθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και για την αύξηση των οχημάτων ΜΜΜ.

Η κυρία Γεροβασίλη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ανίκανη, ενώ  ο κ. Χρηστίδης μίλησε για τα τεράστια προβλήματα των νοσοκομείων.

 

 

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 21/03/2021

Πολιτική