Ελλάδα

Lockdown: Ανοίγουν κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής – Αγώνας δρόμου να είναι όλα έτοιμα

19.03.2021 | 20:20

Μέσω Facebook, Instagram και με όποιον άλλον τρόπο μπορούν, γυναίκες και άντρες προσπαθούν να κλείσουν ένα ραντεβού στα κομμωτήρια που ανεβάζουν ρολά.

Ανοίγουν μετά από 40 ημέρες

Κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών είναι τα πρώτα που ανεβάζουν ρολά και η λίστα με τα ραντεβού είναι ήδη γεμάτη.

Κομμωτές και κομμώτριες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη ημέρα. Στο κομμωτήριο της Μάγδας Κωστέρα φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια για να υποδεχθούν μετά από 40 ημέρες ξανά τους πελάτες τους.

«Όσο πιο γρήγορα, και αύριο να ανοίγαμε, θα ήταν ό,τι καλύτερο, το περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνιά».

Τηλεφωνούν για ραντεβού

Τα τηλέφωνα ήδη έχουν πάρει φωτιά και οι λίστες γεμίζουν με ανυπόμονους πελάτες, καθώς θέλουν οπωσδήποτε να κλείσουν ραντεβού για κούρεμα.

«Από χθες με παίρνουν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού είναι σε κατάσταση τρέλας».

Για να μεταβεί κάποιος στο κομμωτήριο θα πρέπει να στείλει μήνυμα με τον κωδικό «2» στο 13033, ενώ δε θα υπάρχει χρονικός ή χιλιομετρικός περιορισμός.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 19/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.