Ελλάδα

Σοκ από τις καταγγελίες για τον 74χρονο προπονητή κολύμβησης – Πέσαμε από τα σύννεφα λένε οι συνάδελφοί του

17.03.2021 | 17:51 Eνσωμάτωση

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 74χρονου πλέον προπονητή κολύμβησης, ο οποίος καταγγέλθηκε από δύο αθλήτριές του ότι τις βίαζε, με τις περιγραφές των πράξεων του να σοκάρουν.

«Δεν είχε δώσει ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά»

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ένας προπονητής κολύμβησης ο οποίος είχε αθλήτριες τις δύο καταγγέλουσες, συνάδελφος του 74χρονου, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε εμφανίσει ποτέ περίεργη συμπεριφορά που να οδηγήσει σε υποψίες.

«Ήμασταν στον ίδιο χώρο, ήταν ένας άνθρωπος επικοινωνιακός, κοινωνικός, που του άρεσε να προφέρει. Δεν είχε δώσει ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ο προπονητής κολύμβησης σημειώνει ότι κανένας δεν είχε παραπονεθεί για το παραμικρό εναντίον του 74χρονου παράγοντα της κολύμβησης, ενώ ούτε ο ίδιος είχε αντιληφθεί κάτι.

«Από κανέναν γονιό δεν είχα ακούσει το παραμικρό παράπονο αλλά ούτε εγώ είδα ποτέ κάτι το ανησυχητικό».

«Έχω πέσει από τα σύννεφα»

Οι συνάδελφοι του 74χρονου δηλώνουν σοκαρισμένοι για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, σημειώνοντας ότι ο κατηγορούμενος προπονούσε και την εγγονή του μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Αυτό που προβληματίζει είναι το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος 74χρονος πάντα προσφερόταν να μεταφέρει παιδιά με δικό του μέσο.

«Ο κατηγορούμενος δεν είχε φέρει μόνο τα δύο κορίτσια, είχε φέρει και αγόρια, είχε φέρει και άλλα παιδιά σε μία προσπάθεια να εξυπηρετηθούν».

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους συναδέλφους του να δηλώνουν ότι πρέπει «να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/03/2021