Χωρίς κατηγορία

Η Ντούα Λίπα τραγουδά Τσαμπά – Η μουρμούρα της Αντελίνας και η ανησυχία της Μακρυπούλια

16.03.2021 | 11:59

Την επικαιρότητα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Έτσι… αποκάλυψε ότι η Ντούα Λίπα τραγούδησε Γωγώ Τσαμπά στα βραβεία Grammys 2021, κλέβοντας μάλιστα τις εντυπώσεις. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Σε νέο επίπεδο έχει περάσει η σχέση του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη. Έτσι, το ζευγάρι, μετά τον θεσμό της κρεβατομουρμούρας, καθιέρωσε και την στουντιομουρμούρα. Η Αντελίνα, πυροβολεί συνεχώς με σχόλια τον σύζυγό της, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αρκετή υπομονή και αγάπη για αυτή.

Την ανησυχία της εξέφρασε η Ζέτα Μακρυπούλια για τις παρέες ενός συγγενή της.

Ειδικότερα, κάποιοι “γύπες” που βρέθηκαν στην εκπομπή της παρουσιάτριας, της είπαν ότι θέλουν να στείλουν χαιρετίσματα σε μια κοινή γνωστή.

Όταν η παρουσιάστρια-ηθοποιός άκουσε ποια είναι η κοινή γνωστή ρώτησε τι σχέση έχουν και που την γνωρίζουν. Η οικογένεια παραμένει κοινωνικός θεσμός στη χώρα.

Τέλος, ο Γιώργος Κοψιδάς στο Survivor αρέσκεται στο άλλα να λέει και άλλα… να λέει μετά από λίγα λεπτά. Έτσι, ενώ υποστήριζε ότι τον ίδιο δεν τον πειράζει η πείνα -προσπαθώντας να δικαιολογήσει το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του δεν δίνουν φαγητό στον Τριαντάφυλλο, μετά από λίγα λεπτά είπε ότι δεν αντέχει την πείνα και ότι δυσκολεύεται να αγωνιστεί.

Σταθερός χαρακτήρας. Μπράβο, Γιώργο!

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 16/03/2021

Χωρίς κατηγορία