Πολιτική

25η Μαρτίου: Αποκλειστικές εικόνες από τη δοκιμαστική παρέλαση

16.03.2021 | 18:38

Ολοκληρώθηκε ο 62ος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα παρά την επιθετική ρητορική που υπήρχε από την πλευρά της Τουρκίας, όπως σημειώνουν ανώτατες διπλωματικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και 63ος γύρος διερευνητικών επαφών, ωστόσο μένει να διευκρινιστεί το μέρος και η ημερομηνία.

Αποκλειστικά πλάνα από τη δοκιμαστική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Στο φουλ ήταν σήμερα οι μηχανές όλων των μηχανοκίνητων μονάδων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τη δοκιμαστική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Αυλώνα, η οποία έγινε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και μάλιστα υπό τις οδηγίες και τον συντονισμό του ίδιου του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Φλώρου.

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων του κορωνοϊού η παρέλαση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αφού οι πολίτες δε θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Την παρέλαση θα τιμήσουν ωστόσο με την παρουσία τους ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και ο πρίγκιπας Κάρολος, εκπροσωπώντας το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μυστήρια παραμένει η στάση της Ρωσίας, με τις πληροφορίες ωστόσο να κάνουν λόγο για παρουσία είτε του υπουργού Εξωτερικών, είτε του πρωθυπουργού.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 16/03/2021

Πολιτική