Ελλάδα

Ο κόσμος έσπευσε να ψωνίσει για το σαρακοστιανό τραπέζι

14.03.2021 | 13:13 Eνσωμάτωση

Παραμονή της Καθαράς Δευτέρας και ο κόσμος σπεύδει στη Βαρβάκειο αγορά για να ψωνίσει εδέσματα για το σαρακοστιανό τραπέζι. Για επάρκεια, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές μιλάει ο νέος πρόεδρος της Βαρβακείου, ο οποίος δίνει έμφαση στην υγειονομική ασφάλεια και τα προστατευτικά μέτρα.

Καθαρά Δευτέρα αύριο και από νωρίς το πρωί οι καταναλωτές έσπευσαν στην Βαρβάκειο αγορά για να κάνουν τα ψώνια τους.

Γεμάτο το σαρακοστιανό τραπέζι
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στη Βαρβάκειο φέρνοντας χαμογέλα στα πρόσωπα των εμπόρων. Ψηλά στην λίστα των προτιμήσεων τα σαρακοστιανά.

Η πανδημία έφερε πτώση τιμών δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε αρκετούς καταναλωτές να γεμίσουν με σαρακοστιανά το τραπέζι. Αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν πως είναι η μόνη απόλαυση μια και η βόλτα είναι περιορισμένη.

Ο πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών συμβούλεψε τους καταναλωτές να μην βιάζονται ώστε να τηρούνται τα μέτρα υπάρχει επάρκεια αγαθών.

Φέτος η Καθαρά Δευτέρα θα είναι σίγουρα διαφορετική με τις απαγορεύσεις που είναι σε ισχύ λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο τόσο σήμερα, όσο και ανήμερα οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους για την προμήθεια του σαρακοστιανού τραπεζιού.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 14/03/2021