Ελλάδα

Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι

11.03.2021 | 13:29

Η πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας που τη συνοδεύει και η πρώτη φωτογραφία της μετά την επίθεση με το βιτριόλι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «ΟΚ», που κυκλοφορεί εκτάκτως, αυτή την Παρασκευή μαζί με τα «ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Η άτυχη κοπέλα μιλάει για το μαρτύριο που έζησε και εξακολουθεί να ζει και εξομολογείται ότι μέχρι να συλληφθεί η 35χρονη κατηγορούμενη, ζούσε με τον φόβο ότι θα την σκοτώσει.

Το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 έμελλε να αλλάξει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου για πάντα. Η όμορφη κοπέλα καθώς πήγαινε στη δουλειά της έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μία 35χρονη της είχε στήσει ενέδρα. Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά στο «ΟΚ». Η δύσκολη πραγματικότητα αποτυπώνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό με ειδική θεραπευτική μάσκα.

Δέκα μήνες μετά και ο Γολγοθάς της Ιωάννας συνεχίζει, έχει κάνει 8 χειρουργεία και έπονται αρκετά ακόμα, φορά ειδική θεραπευτική μάσκα αλλά και ειδικά ρούχα για τα τραύματά, της ενώ δεν της επιτρέπεται να την δει ο ήλιος. Στη «Κοινωνία Ώρα mega μίλησε η γιατρός της.

Μαραθώνιος ο δρόμος που διασχίζει η Ιωάννα ώστε να καταφέρει να επουλώσει τα τραύματά της.

Η συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή και μιλάει για την τραγική εμπειρία της αλλά και για το φόβο της τη σύλληψη της 35χρονης, ότι αν τη βρει θα τη σκοτώσει.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/03/2021

Ελλάδα