Ελλάδα

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Στο πλευρό του τραυματισμένου αστυνομικού συγγενείς & συνάδελφοί του

11.03.2021 | 13:12

Δίχως να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με βαριά χτυπήματα ο 28χρονος αστυνομικός ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Νέα Σμύρνη. Στο MEGA μίλησε ο πατέρας και ο θείος του αστυνομικού, ενώ χθες το απόγευμα συνάδελφοι του επάνω σε μηχανές και με τις σειρήνες αναμμένες τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο βρέθηκαν χθες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον 28χρονο συνάδελφό τους που τραυματίστηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Μόλις ένα χρόνο έχει υπηρετήσει στο Σώμα της αστυνομίας ο 28χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε άγρια επί 2,5 λεπτά από κουκουλοφόρους χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Ο πατέρας του, συνταξιούχος αστυνομικός, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, και όπως λέει στο MEGA ο θεός έβαλε το χέρι και ο γιός του είναι ζωντανός.

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι

Σοκαρισμένοι είναι οι συχωριανοί του 28χρονου αστυνομικού στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Λάτρης της γυμναστικής με πολλές διακρίσεις. Σε αποκλειστικές φωτογραφίες βλέπουμε τον 28χρονο σε αγώνα τάε κβον ντο. Kαι σε μία ακόμη τον βλέπουμε ως σημαιοφόρο στην παρέλαση.

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών μπήκε στην αστυνομία το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια στην αστυνομία.

Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σήμερα πρωί- πρωί οι γονείς και ο θείος του 28χρονου αναχώρησαν από το Σιδηρόκαστρο Σερρών για το 401 όπου νοσηλεύεται ο γιος τους εκτός κινδύνου.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/03/2021

Ελλάδα