Πολιτισμός

Ο Πάνος Κιάμος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο στις 21:00

10.03.2021 | 11:52 Eνσωμάτωση

«Όταν λέμε τις λέξεις "Πάνος Κιάμος" εννοούμε ότι σίγουρα θα χορέψουμε, σίγουρα θα περάσουμε καλά, σίγουρα θα διασκεδάσουμε αλλά ταυτόχρονα θα πονέσουμε» σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής για το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του MEGA, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου. 

Νομίζω ότι μέσα από την πορεία μου τη δισκογραφική, αυτά τα 23 χρόνια πια, έχουμε δώσει στίγμα και του “Δεν θέλω επαφή” και του “Γύρνα πίσω θα πεθάνω, έχω αρχίζει και τα χάνω”, “Χωρίς νερό μπορώ” αλλά και το “Απόψε φόρα τα καλά σου”. Ίσως πάμε και με μέχρι το “Τρελοκομείο” και ίσως βάλουμε και… “Φωτιά”. Και μετά θα σφυρίξουμε και θα λήξει το πράγμα» πρόσθεσε ο Πάνος Κιάμος δίνοντας μια εικόνα για τα τραγούδια που θα απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν το «Σπίτι με το MEGA».

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τη δύσκολη χρονική στιγμή και τους περιορισμούς της πανδημίας του κορωνοϊού, τονίζοντας ότι «είναι μία από τις πιο δύσκολες χρονικά περιόδους που έχω ζήσει στη ζωή μου, γιατί πραγματικά το τραγούδι για μένα μου δίνει ζωή και είμαι γενικότερα ένας καλλιτέχνης που μου αρέσει πάρα πολύ να εμφανίζομαι. Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που κάνω μικρές σεζόν, δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που μπορεί να φοβηθώ κάποιες μέρες που μπορεί να μην έχει κόσμο το μαγαζί».

«Μου αρέσει να παλεύω, μου αρέσει να εμφανίζομαι γιατί αυτό το πράγμα μου δίνει ζωή» πρόσθεσε ο Πάνος Κιάμος, προσθέτοντας ότι η επαφή με τον κόσμο στις ζωντανές εμφανίσεις «δεν είναι μόνο ότι δίνω εγώ την ενέργεια μου, είναι ότι παίρνω πολλή ενέργεια από τον κόσμο και όλο αυτό το πράγμα που μου έχει λείψει απίστευτα».

«Αυτό το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ η καραντίνα, εκτός από το συνομιλήσω πολύ με τον εαυτό μου και να δω πράγματα και να ξεχωρίσω πράγματα και να δω πράγματα τα οποία νομίζω ότι μου αρέσουν και τελικά δεν μου άρεσαν, με βοήθησε πάρα πολύ να ασχοληθώ με την κιθάρα μου» σημείωσε ο Πάνος Κιάμος, τονίζοντας ότι προσπάθησε μέσω Instagram να κρατήσει επαφή με τον κόσμο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο στήριγμά του, τον πατέρα του. «Είναι ένα στήριγμα, το οποίο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο πατέρας μου πάντα πίστευε σε μένα πιο πολύ απ ότι πιστεύω εγώ στον εαυτό μου. Ο μπαμπάς μου είναι δίπλα μου και θέλω να πω ότι και λάθη που έχω κάνει στην πορεία μου τα έχουμε αποφασίσει μαζί» υπογράμμισε ο Πάνος Κιάμος, συμπληρώνοντας ότι μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση ανιδιοτελής. «Επίσης θέλω να πω ότι τσακωνόμαστε συνέχεια με τον πατέρα μου, γιατί κι εγώ είμαι ο αυθορμητισμός εκείνος είναι η εμπειρία και ότι πολλές φορές που μου έχει πει πράγματα, τα οποία τελικά αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε, είδα ότι είχε 100% δίκιο».

Για τις καταγγελίες που γίνονται τελευταία στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Πάνος Κιάμος σημείωσε πως δεν έχει αντιληφθεί να γίνεται κάτι στο περιβάλλον του. «Εγώ είμαι από το 1998, δηλαδή μιλάμε περίπου για 23 χρόνια, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο» ανέφερε και πρόσθεσε πως «είναι καλό όλες αυτές οι περιπτώσεις να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης και να αφήσουμε τους ειδικούς να αποφασίσουν και να μην γινόμαστε ένα τύπου δικαστήριο που λέει ο καθένας την άποψή του».

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 10/03/2021