Κόσμος

Το «χρυσό» ζευγός του Μπάκιγχαμ

09.03.2021 | 17:52 Eνσωμάτωση

Τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς.Το πιο προβεβλημένο ζευγάρι της επικαιρότητας, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, φαίνεται όμως ότι αγαπούν και τα δύο..

Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα ότι η διακοπή χρηματοδότησης από το Παλάτι μετά την αυτοεξορία τους ήταν το μοναδικό κίνητρο για να δώσουν την συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι.

Το «δράμα» του « έκπτωτου πριγκιπικού ζευγαριού» που παίχτηκε στις οθόνες του CBS ήταν απλώς προς τέρψην του φιλοθεάμονος κοινού.

Από την πρώτη στιγμή Μέγκαν και Χάρι έσπευσαν να υπογράψουν επαγγελματικές συμφωνίες με πολλά μηδενικά.Μία τριετή συμφωνία ύψους 87 εκ. ευρώ με

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

87 εκ.ευρώ Netflix
21 εκ.ευρώ Spotify

Συνολική Συμφωνία: 116 εκ ευρώ το χρόνο

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει μία τεράστια περιουσία.

Η κληρονομιά του ανέρχεται σε 24 εκατομμύρια ευρώ από τη μητέρα του Νταϊάνα ΣΥΝ 8 εκατομμύρια από τη γιαγιά του και περίπου 5,8 εκατομμύρια από τον πατέρα του Καρόλο. Υπολογίζεται λοιπόν έχει στην κατοχή του 35 εκατομμύρια ευρώ..

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΑΡΙ

24 εκ.ευρώ από Νταϊάνα
8 εκ. ευρώ από Βασιλομήτορα
5,8 εκ. ευρώ από Κάρολο
35 εκ.ευρώ Συνολική Περιουσία

Χάρι και Μέγκαν χωρίς το μικρό “κομπόδεμα” των περίπου 5 εκατ. δολαρίων από τον Κάρολο αλλά το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στο καταπίστευμα του Στέμματος και του Δουκάτου του Λάνκαστερ που υπολογίζεται στα 25 δισ. Δολάρια νιώθουν σαν να έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους..

Το ζεύγος, τον Αύγουστο του 2020, αγόρασε ένα παραθαλάσσιο κτήμα δίνοντας υποθήκη 7 εκ.ευρώ για να αγοράσει τη Βίλα στο Μοντεσίτο , στη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια αξίας 15 εκ. ευρώ

Το χρήμα ρέει και προς άλλες κατευθύνσεις…

Μέχρι και 9 εκατομμύρια δολάρια λέγεται πως πλήρωσε το CBS στην Όπρα Γουίνφρεϊ και την εταιρία παραγωγής τους.

Το δίκτυο , με τη σειρά του, την έχει πουλήσει ήδη σε 17 χώρες μόνο με το ITV του Ηνωμένου Βασιλείου να έχει πληρώσει ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια για τα δικαιώματα προβολής της

Μέγκαν και Χάρι δεν πληρώθηκαν, τώρα, αλλά επένδυσαν πολλά λεφτά στο μέλλον τους

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/03/2021