Ελλάδα

Ένταση στη Νέα Σμύρνη – Επεισόδια, χημικά & τραυματισμός αστυνομικού

09.03.2021 | 20:20

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μετά την πορεία ενάντια στην αστυνομική βία.

Κομμάτι της πορείας αποσπάστηκε και δημιούργησε επεισόδια επιτιθέμενο στους αστυνομικούς και τραυματίζοντας έναν βαριά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν το πλήθος, το οποίο διασκορπίστηκε στα στενά της Νέας Σμύρνης, παίζοντας κυνηγητό με τους αστυνομικούς.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο είναι αποπνικτική, αφού εκτός από τα χημικά, φωτιές έχουν μπει και σε κάδους.

Ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, με την ένταση να έχει κάπως αποκλιμακωθεί.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 09/03/2021

Ελλάδα
Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό με τους δύο υπόπτους

Καρέ καρέ εξετάζουν οι αρχές το οπτικό υλικό που καταγράφει τους δύο υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο με τις κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν και μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Την ίδια ώρα οι αρχές δεν αποκλείουν συνεργός των δραστών- ενδεχομένως γυναίκα- να τους ειδοποίησε όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το σταθμό όπου εργαζόταν για το σπίτι του στον Αλιμο, προκειμένου να υπολογίσουν τον χρόνο άφιξης. Στο φως ηρθε και νέα συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τη δολοφονική ενέδρα στον Γιώργο Καραϊβάζ, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.