Πολιτική

Το Κέντρο Υγείας Πατησίων επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός – Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ

04.03.2021 | 13:11

Το Κέντρο Υγείας Πατησίων επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που συμπληρώθηκε το 1.000.000 εμβολιαστικών δόσεων.

«Το σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ξαναχτίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι πολύ σημαντικό και για την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου το οποίο προσφέρει υπηρεσίες και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη διαδικασία εμβολιασμού, συνομίλησε με πολίτες που είτε περίμεναν τη σειρά τους είτε μόλις ολοκλήρωσαν τη διαδικασία κι ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει.

«Θέλω στο πρόσωπό σας να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που έχει απασχοληθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού. Νομίζω ότι από όλους τους πολίτες ακούμε μόνο καλά λόγια, για εσάς πρωτίστως. Γιατί τους υποδέχεστε με χαμόγελο, τους δίνετε αυτό το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό και γι’ αυτούς οι οποίοι μπορεί να ανησυχούν λίγο παραπάνω και είναι απολύτως ευνόητο», σημείωσε.

Πρόστιμο και επίπληξη σε βουλευτή της ΝΔ

 

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατία, Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε επίπληξη.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 04/03/2021

Πολιτική