Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: «Λάθος πρόσωπο διάλεξε να ασχοληθεί ο κ. Πολάκης»

26.02.2021 | 20:33 Eνσωμάτωση

Φωτιά άναψε η εμετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος επιτέθηκε με τον γνωστό αήθη τρόπο του στον Αλέξη Κούγια χυδαιολογώντας κατά την προσφιλή του συνήθεια. Ακολούθησε η οργισμένη αντίδραση Κούγια και η νέα απάντηση Πολάκη στο σύνηθες ύφος και υβρεολόγιο.

Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε ο Πάυλος Πολάκης δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας μετά τη νέα επίθεση που δέχτηκε τη γνωστή ώρα, στο γνωστό σημείο και με το γνωστό ύφος.

«Ο κ. Πολάκης είναι μια ομάδα μόνος του όπως λέμε και στο ποδόσφαιρο. Λάθος πρόσωπο διάλεξε να ασχοληθεί ο κ. Πολάκης. Όταν ξύνεσαι στην κλίτσα του τσοπάνη, έ, θα έχεις πολύ κακό κακό.»

Η επίκληση από τον Αλέξη Κούγια της καταγωγής του από την εργατική Πετρούπολη φαίνεται ότι στοίχισε στον αψυ Σφακιανό του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη.

«Μην μου προβάλλεις ΕΜΕΝΑ τη φτωχική καταγωγή σου και το αριστερό παρελθόν της οικογένειάς σου ,γιατί το θέμα δεν είναι μόνο από που ξεκινά κανείς αλλά και το αν γίνεται «γενίτσαρος» των ιδεών του, όταν μεγαλώσει!»

«Έλεγα να μην ασχοληθώ αλλά θα ασχοληθώ. Γιατί χθες το βράδυ μου είπανε, ο άνθρωπος αυτός δεν κοιμάται το βράδυ; Απ’ ό,τι βλέπω ξημερώματα γράφει, κάνει κάτι αναρτήσεις περίεργες. Σε μια απ’ αυτές χθες έχει κάνει μια ακραία εξύβρισή μου. Δηλαδή πεζοδρομιακή εξύβρισή μου. Έχει τελειώσει πανεπιστήμιο αυτός ο άνθρωπος; Έχει επιτελέσει δημόσιο ρόλο στη ζωή μας, υπουργός;»

Ο κ. Πολάκης ταμπουρωμένος στη σελίδα του στο facebook καταφέρθηκε εναντίον του κ. Κούγια και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς με αφορμή την πλούσια και έντονη παρέμβαση του ποινικολόγου στην τηλεόραση.

«Είναι ένας άνθρωπος που πλέον με αυτά που κάνει εις βάρος μου, εγώ δεν θα κρίνω τι κάνει πολιτικά παρά το ότι έχουν πέσει θύματά του πρώην υπουργοί, πρώην πρωθυπουργοί, άνθρωποι στη βουλή, προσπάθησε να καταστήσει κορυφαίους επιχειρηματίες κατηγορουμένους.»

Αυτή τη φορά μάλιστα ήταν η σειρά του Παύλου Πολάκη να απειλήσει με μηνύσεις για τα όσα του καταμαρτύρησε ο γνωστός ποινικολόγος σε σχέση με την υπόθεση Νοβάρτις.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/02/2021