Ελλάδα

Υπόθεση Λιγνάδη: Ανοίγουν τα στόματα μετά την προφυλάκιση – Ανακουφισμένοι οι μηνυτές

26.02.2021 | 20:48 Eνσωμάτωση

Μία παιδική του φωτογραφία ανέβασε στο Facebook ο Βασίλης Κ. από την εποχή που φέρεται να τον κακοποίησε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης δέχτηκε με ανακούφιση ένας από τους μηνυτές του, ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ο οποίος καταγγέλλει ότι σε ηλικία 15 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη.

«Σας διαβάζω μόνο το μήνυμα που μου έστειλε, το οποίο εκφράζει και τα αισθήματά του: ‘Πραγματικά πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και γνωρίζω ότι τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τα μάτια της’», είπε ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος.

«Όχι άλλα παιδιά»

Ο Βασίλης Κ. με ανάρτησή του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει πως νιώθει δικαιωμένος από τις μέχρι τώρα εξελίξεις.

«Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!»

Όπως λέει ο δικηγόρος του, μετά την άσκηση δίωξης εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη, δέχεται βροχή καταγγελιών για αντίστοιχα αδικήματα, δεν διευκρινίζει όμως αν πρόκειται για καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ηθοποιού ή αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Υπάρχουν κι άλλα θύματα;

Με ανάρτησή του ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης έκανε έκκληση σε όσους έχουν πέσει θύμα ανάλογων αδικημάτων να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς να φοβούνται οποιοδήποτε κόστος.

Μια ανάρτηση που, όπως αποκαλύπτει είχε άμεση και πολλαπλή ανταπόκριση.

Οι δικηγόροι γίνονται δέκτες ενός φρικιαστικού τσουνάμι καταγγελιών. Καλούνται να τις σταχυολογήσουν με υπευθυνότητα για να ξεδιαλύνουν ποιες μπορούν να φτάσουν μέχρι τη δικαιοσύνη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/02/2021