Πολιτισμός

Δημήτρης Μακαλιάς: Μη αποδεκτό οτιδήποτε εμπεριέχει βία

23.02.2021 | 10:47

Για τις φήμες και τα γεγονότα που αποκαλύπτονται στο χώρο του θεάτρου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς.

Όπως σημείωσε, είναι αρκετά σοκαρισμένος από αυτά που ακούγονται. «Είμαστε πάρα πολύ σοκαρισμένοι, ξημερώνει κάθε μέρα και δεν ξέρουμε τι περιμένουμε» είπε και συμπλήρωσε πως «όλο αυτό ξεκίνησε με ένα τρόπο πιο ελαφρύ, τελικά απ’ ότι φαίνεται, ο οποίος όμως φαινόταν σοκαριστικός ήδη, και αυτό το πράγμα δεν σταματάει».

«Θα είμαστε ψεύτες αν πούμε ότι δεν είχαμε ακούσει πολλά περιστατικά, από τα πολύ απλά για δύσκολους συνεργάτες, ένας δύσκολος εργοδότης, αλλά αυτό το “μεγαλείο” δεν το περιμέναμε» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς είχαν δουλέψει μαζί στην παράσταση «Βάτρα-Χ» του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο, λέγοντας πως δεν είχαν αντιληφθεί τέτοιες ενέργειες. «Το θέατρο στην Ελλάδα είναι μικρός χώρος, δεν έχουμε και άπειρους ηθοποιούς, οπότε και να μην έχεις συνεργαστεί με κάποιους, θα τους έχεις γνωρίσει στο χώρο. Οπότε μια επαφή την έχουμε μεταξύ μας» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Για τις μέχρι τώρα καταγγελίες, ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε ότι υπήρχαν φήμες για διάφορες περιπτώσεις. «Θα συμφωνήσω ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας στον προσωπικό του χώρο και μια φήμη δεν μπορεί να είναι κάτι που μπορούμε να καταγγείλουμε. Έχουμε ακούσει όμως, αλλά κανείς από μας δεν μπορούσε να φανταστεί που μπορεί να φτάσει όλο αυτό» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι αν ξέραμε και είμασταν σίγουροι για κάποια πράγματα, με έναν τρόπο αυτό θα λειτουργούσε και στη δουλειά, θα αποτρέπαμε ο ένας τον άλλον» κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 23/02/2021

Πολιτισμός