Χωρίς κατηγορία

Χρήστος Δάντης: Ζει ανάμεσά μας ο Μάνος Ξυδούς – Τι είπε για τις αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο

22.02.2021 | 11:44

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Χρήστος Δάντης, αναφορικά με τη συμμετοχή του στην αφιερωματική εκπομπή του «Σπίτι με το MEGA», αυτό στο Σάββατο, στον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συμμετάσχω στο αφιέρωμα. Για μένα ζει ανάμεσά μας ο Μάνος . Οι μουσικοί και οι ποιητες, οι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία, δεν πεθαίνουν. Για μένα κοιμούνται. Και τους ξανά ζωντανεύουμε με το να ακούμε το έργο μας» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Παράλληλα, έκανε λόγο ότι νιώθει στεναχώρια για το γεγονός ότι έχει να δουλέψει ένα χρόνο λόγω πανδημίας, ενώ χαρακτήρισε τις μεθόδους των livestreaming συναυλιών ως «μια επαφή με τον κόσμο».

Ακόμα, σχολίασε τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις και βιασμούς στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Ξεκίνημα για να σταματήσει η βία, η προκατάληψη κατά του αδύναμου. Στους συναδέλφους σου πρέπει να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια» είπε, λέγοντας ότι βίωσε απότομους ιδιοκτήτες σε μαγαζιά που εργάστηκε.

«Κάποιος που θέλει να ανέλθει στο χώρο και πέφτει θύμα μιας σεξουαλικής βίας ή λεκτικής, δεν θέλει να χάσει τη δουλειά του. Κλείνει το στόμα και κάνει τουμπεκί» σημείωσε σχετικά με το τι συνέβαινε στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 22/02/2021

Χωρίς κατηγορία