Χωρίς κατηγορία

Και 5η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Παύλου Χαϊκάλη

21.02.2021 | 20:28 Eνσωμάτωση

Και το κουβάρι ξετυλίγεται, τα στόματα ανοίγουν και ανατριχιάζει μία νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού που έρχεται στο φως σήμερα. Γυναίκα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Παύλος Χαϊκάλης επιχείρησε να την βιάσει την περίοδο που είχε μόλις τελειώσει τη δραματική σχολή τάζοντάς της ότι θα την βοηθήσει να βρει ρόλο. Το θέμα λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις καθώς έχουν προηγηθεί άλλες τέσσερις καταγγελίες για τον Παύλο Χαϊκάλη. Η περιγραφή της για το πως την έριξε στο κρεβάτι και δεν την άφηνε να φύγει ανατριχιάζει.

Νέα ανατριχιαστική περιγραφή από θύμα σεξουαλικής βίας ταράσσει τα “λιμνάζοντα νερά” στον χώρο του θεάτρου.
Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, η Χριστίνα Ζ. περιγράφει με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια την επίθεση, που όπως καταγγέλλει δέχθηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη μέσα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούσαν.

” (…) Θέλησε να μου δείξει και το υπόλοιπο σπίτι, λέγοντάς μου παράλληλα ότι θα μπορούσε να με προτείνει για κάποιο ρόλο, αν του δινόταν η ευκαιρία. Με οδήγησε προς την κρεβατοκάμαρά του υποτίθεται για μου την δείξει. Με έπιασε από τους ώμους και με έριξε πάνω στο κρεβάτι. Εγώ σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι κάνει και προσπάθησα να ξεφύγω και να σηκωθώ αλλά με είχε ακινητοποιήσει, πέφτοντας επάνω μου και μου επιτέθηκε με άγριες ερωτικές διαθέσεις, λέγοντας μου ότι δεν μπορώ να φύγω όπως τον είχα κάνει… προσπαθώντας να μου σηκώσει τη φούστα και να μου κατεβάσει το εσώρουχο”

Οπως περιγράφει η γυναίκα, η επίθεση δε σταμάτησε εκεί παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της…

“Εγώ ήμουν σε απόγνωση, τον παρακαλούσα να σταματήσει, επικαλέστηκα την φιλία 2 χρόνων που είχαμε και ότι έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα και με πονάει. Όμως εκείνος δεν πτοήθηκε, απαξίωσε τα συναισθήματά μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες τα ίδια λένε, όμως άλλα θέλουν και συνέχιζε απτόητος να προσπαθεί να με βιάσει”

Η γυναίκα κατάφερε να αποφύγει τον βιασμό, όμως όπως λέει ο ηθοποιός συνέχισε απτόητος μπροστά της, λίγο πριν εκείνη εγκαταλείψει το διαμέρισμα τρέχοντας…

Είναι η πέμπτη καταγγελία που αφορά στον γνωστό ηθοποιό, καταγγελία που έχει κατατεθεί ήδη στο σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας αύριο αναμένεται να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα και να προσκομίσει όλες τις καταγγελίες- εκατοντάδες συμφωνα με πληροφορίες- που έχει συγκεντρώσει το σωματείο για περιστατικά σεξουαλικής βίας.

“Ξέρουμε περίτρανα και αναντίρρητα πως, τη στιγμή αυτή, οι ηθοποιοί είμαστε μόνοι μας και αβοήθητοι.
Και για αυτό, μόνοι μας, αλληλέγγυοι και δυνατοί θα συνεχίσουμε… Ώστε, κάποτε επιτέλους, να μην μένει καμία μόνη και κανένας μόνος”.

Είχαμε ακούσει πολλά αλλά δεν είχαμε στοιχεία ούτε αποδείξεις δηλώνουν οι γνωστές ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Βάσια Παναγοπούλου, χωρίς να κρύβουν ότι όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου τις έχουν σοκάρει.

Οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, η μία καταγγελία διαδέχεται την άλλη και είναι θέμα χρόνου η δικαιοσύνη να “σπάσει” το απόστημα, όπου υπάρχει…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/02/2021