Πολιτική

Παραπολιτικά: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση Καλογρίτσα

20.02.2021 | 13:24

Νέα στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Παραπολιτικά, σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για emails ανάμεσα στο τότε Μέγαρο Μαξίμου που αποκαλείται white house, τον Φαουάντ Κιουρί – εκπρόσωπο εταιρείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Κυριάκο Τόμπρα πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τον Πάνο Καμμένο.

Τα Παραπολιτικά αποκαλύπτουν ότι: Με email του προς τον Κυριάκο Τόμπρα ο Fouad Khoury αναφέρεται ξεκάθαρα σε “Subcontract Agreement” (Συμφωνία Εργολαβίας) για έργο 40 εκατ. δολαρίων στα ΗΑΕ υπέρ του Χρήστου Καλογρίτσα και για προκαταβολική πληρωμή 3 εκατ. δολαρίων .

Ο εκπρόσωπος του CCC GROUP τονίζει πως «ο Λευκός Οίκος» έχει αναφερθεί σε λογαριασμούς φίλων του στα ΗΑΕ τους οποίους μπορώ να βρω αύριο, ενώ ο Κυριάκοος Τόμπρας απαντάει: «Είμαι 100% σίγουρος ότι η ιδέα του κυρίου Fouad για να προχωρήσουμε με τη συμφωνία υπεργολαβίας είναι τώρα η μία και μοναδική ευκαιρία για να προχωρήσουμε»

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο Κυριάκος Τόμπρας σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αποκαλέσει δύο ηλίθιους το Χρήστο Καλογρίτσα και το CCC GROUP που τον έκαναν να χάσει το χρόνο του ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε μιλήσει για εικονική σύμβαση.

Επιπλέον τα Παραπολιτικά σημειώνουν ότι: Ο Κυριάκος Τόμπρας για χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. Μάλιστα ήταν το πρόσωπο που δήθεν… αυθόρμητα είχε καταθέσει στη δίκη του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον Ανδρίκο Παπανδρέου υπέρ του.

Ο κ. Τόμπρας έχει αποκαλύψει επίσης ότι το επίμαχο έμβασμα στον κ. Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες ήρθε από τα Εμιράτα μέσω Λονδίνου στην Attica Bank.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20/02/2021

Πολιτική