Ελλάδα

Περιγραφή σοκ  Εκτοξεύθηκε καυτό νερό στα πόδια της μέσα στο λεωφορείο

19.02.2021 | 17:32

Ο υπεύθυνος συντήρησης στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ σηκώνει τα χέρια. Αυτό που έπαθε γυναίκα με καυτό νερό να πέφτει ξαφνικά στα πόδια της εκεί που καθόταν αμέριμνη μέσα στο λεωφορείο και να πηγαίνει με εγκαύματα σε νοσοκομείο, δεν το έχει ξαναδεί. Ούτε εκείνος, ούτε κ οι παλιότεροι συνάδελφοί του.

Η άτυχη γυναίκα μπήκε σε ένα λεωφορείο. Κάθισε στη θέση κάτω από την οποία υπάρχει ο εξαερισμός του καλοριφέρ και ξαφνικά οι φωνές της, ανάγκασαν τον οδηγό να τραβήξει χειρόφρενο. Το σωληνάκι που φέρνει το καυτό νερό της μηχανής για να θερμάνει τον αέρα είχε σπάσει και τα εγκαύματα στα πόδια της γυναίκας ήταν αναπόφευκτα.

Το λεωφορείο σταματά και η 60χρονη μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Η επιστήθια φίλη της που έμαθε από πρώτο χέρι τα όσα έγιναν, μιλάει στο Live News και περιγράφει την αναπάντεχη περιπέτεια της γυναίκας.

Όλα έγιναν στις 09.00 το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η 60χρονη πήρε ένα λεωφορείο της γραμμής 14 και επέλεξε να κάτσει σε αυτή τη θέση, ακριβώς πάνω από το μηχανισμό της θέρμανσης.

Όπως της είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο, γλίτωσε ένα πιθανό έγκαυμα μεγαλύτερου βαθμού, επειδή φορούσε παλτό και παντελόνι. Αν αυτό της είχε συμβεί καλοκαίρι, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Μαζί με την τραυματισμένη γυναίκα κατεβαίνουν στο σημείο και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους επιβάτες, που ρωτούν και προσπαθούν να μάθουν την πηγή του κακού.

Ο ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει πως δεν συντρέχουν περαιτέρω λόγοι ανησυχίας, αφού όλα τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης ελέγχονται και συντηρούνται.

Πλέον η 60χρονη προσπαθεί κοντά στους δικούς της να αφήσει πίσω τα όσα έζησε αν και όπως τους έχει πει από την πρώτη στιγμή, θα σκεφτεί πολύ πριν ξαναπάρει λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτω από τη θέση που καθόταν η γυναίκα βρίσκεται το καλοριφέρ και τα σωληνάκια που φαίνεται να έκαναν τη ζημιά.

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 19/02/2021

Ελλάδα