Ελλάδα

Τιτάνια μάχη από τους εναερίτες της ΔΕΗ για να δώσουν φως στα νοικοκυρία

17.02.2021 | 19:57

Οι εναερίτες της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη και να δώσουν ρεύμα σε δεκάδες νοικοκυριά όπου κάτοικοι των βορείων προαστίων προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς τα απαραίτητα.

Στη λεωφόρο Σταμάτας, ανάμεσα σε Σταμάτα, Δροσιά και Ροδόπολη, βρέθηκε η κάμερα του MEGA, εκεί που χιλιάδες νοικοκυρία παραμένουν για τρίτο βράδυ χωρίς ρεύμα. Πολλοί πυλώνες έχουν καταρρεύσει με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα πολλά νοικοκυρία. Οι άνθρωποι της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες.  Ο σκοπός από την Πολιτική Προαστία είναι το 90% των νοικοκυριών να έχουν ρεύμα.

Δύσκολη η κατάσταση και στην Δροσιά, όπου για τρίτο βράδυ οι κάτοικοι θα ζήσουν χωρίς ρεύμα. Άπαντες προσπαθούν να ζεσταθούν μαζεύοντας ξύλα για το τζάκι. Στους δρόμους, στις γειτονιές των Βορείων Προαστίων η κατάσταση παραμένει άσχημη. Αρκετά κλιμάκια αρμοδίων πήγαν σε πιο κεντρικούς δρόμους, φροντίζοντας να ανοίξει η κυκλοφορία για τους ανθρώπους σε ανάγκη.

Στην Σφενδάλη, στον Ωρωπό οι οικογένειες έχουν φτιάξει αυτοσχέδια ψυγεία με πάγο προκειμένου να διατηρήσουν τα τρόφιμά τους. Η κατάσταση σε πολλά σπίτια είναι πάρα πολύ δύσκολοι με τους ανθρώπους να προσπαθούν να ζεσταθούν με όποιον τρόπο μπορούν. Είναι απογοητευμένοι και δηλώνουν ότι έχουν κάνει δεκάδες κλήσεις στη ΔΕΗ χωρίς να ανταπόκριση.

 

 

 

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 17/02/2021

Ελλάδα