Ελλάδα

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρία: Κλείνει εκ νέου η Εθνική Οδός -Πατούλης στο MEGA

15.02.2021 | 18:21 Eνσωμάτωση

Στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, για την κακοκαιρία «Μήδεια» και τις προσπάθειες της Περιφέρειας να κρατήσει ανοιχτές όλες τις οδικές αρτηρίες.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για ύφεση του φαινομένου τις μεσημερινές ώρες, ενώ αναμένεται όπως τόνισε επιδείνωση από τις 19:00 ως και αύριο το μεσημέρι στις 12:00.

«Όλους τους οδικούς άξονες τους έχουμε ανοιχτούς, δίνοντας μάχη από τις πρώτες πρωινές ώρες. Είμαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες.», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αναφορικά στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού σημείωσε ότι: «μέχρι Μεταμόρφωση ήταν όλα ανοιχτά, η νέα οδός που είναι της αρμοδιότητας ευθύνης αυτών που παίρνουν τα διόδια, να έχουν ανοιχτή την Εθνική Οδό. Εκεί υπήρχε μια απόφαση από τον κ. Χρυσοχοϊδη που θεώρησε ότι όταν ερχόταν η χιονοθύελλα για να μην υπάρξει εγκλωβισμός να κλειστεί η Εθνική Οδός».

«Τον δρόμο δεν τον έκλεισε η Περιφέρεια, αλλά τα αστυνομικά όργανα. Έχει σχέση με απόφαση που ελήφθη, για να μην υπάρξουν τα χειρότερα. Εκεί έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας. Όσον αφορά την Περιφέρεια δεν κλείσαμε κανέναν δρόμο», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ζήτησε από τους ανθρώπους της Αττικής να κυκλοφορούν άπαντες εφόσον υπάρχει λόγος και με αλυσίδες.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/02/2021