Κόσμος

Έρωτας στα χρόνια της πανδημίας: Διαφορετικός ο φετινός εορτασμός του Αγίου Βαλεντίνου

13.02.2021 | 13:42

H ημέρα των ερωτευμένων προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της καραντίνας που επιβάλλει ο κορωνοϊός. Στη Βρετανία έχουν στραφεί στις παραδοσιακές κάρτες οι οποίες έχουν ευφάνταστα ερωτικά μηνύματα προσαρμοσμένα στο πνεύμα των ημερών. Την ίδια στιγμή το νέο προεδρικό ζευγάρι του Λευκού Οίκου, Τζο και Τζιλ Μπάιντεν, αποκαλύπτουν ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η αγαπημένη μέρα της Πρώτης Κυρίας.

Η πρώτη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για το νέο προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ

Αγκαλιασμένοι ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν στον κήπο του Λευκού Οίκου δείχνουν στους δημοσιογράφους τη διακόσμηση για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Πρώτη Κυρία επέλεξε τεράστιες κόκκινες, ροζ και λευκές καρδιές με λέξεις όπως συμπαράσταση, ενότητα, δύναμη για να ανεβάσει το ηθικό των Αμερικανών. Στο πνεύμα της γιορτής και ο Πρόεδρος.

Ο Έρωτας στα χρόνια της μάσκας και του αντισηπτικού για τους Βρετανούς

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει μάσκα και βάζει αντισηπτικό.

Στη Βρετανία κυκλοφορούν κάρτες για τους ερωτευμένους που μπλέκουν τον έρωτα και τον ρομαντισμό με τις μάσκες, τα απολυμαντικά και την κοινωνική αποστασιοποίηση.

«Βαριέμαι την καραντίνα, όμως εσένα δεν πρόκειται να σε βαρεθώ ποτέ» γράφει μία κάρτα, ερωτήσεις του στυλ «θα γίνεις ο καραντίνος μου» ή η πρόσκληση για μια παθιασμένη ερωτική βραδιά με αποστειρωμένα αισθησιακά πιτζαμάκια στον καναπέ του σαλονιού.

Ούτε ο κορωνοϊός σκοτώνει τον έρωτα των Βέλγων για τη σοκολάτα

Ούτε ο κορωνοϊός δεν μπορεί να σκοτώσει τον έρωτα των Βέλγων για τη σοκολάτα.

Με τα εστιατόρια σφραγισμένα και τους πολίτες κλεισμένους στα σπίτια, οι ζαχαροπλάστες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για εμπνευσμένες σοκολατοδημιουργίες που μέσα σε κομψά κουτιά θα φτάσουν στον παραλήπτη τους.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/02/2021

Κόσμος