Ελλάδα

Άγιος Βαλεντίνος: «Βροχή» οι παραγγελίες στα ανθοπωλεία

13.02.2021 | 20:38

Όλα κλειστά θα είναι αύριο, εκτός από τα ανθοπωλεία. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τα κρατά ανοιχτά, ενώ ήδη από σήμερα πολλοί αγόραζαν λουλούδια.

Αυξημένη είναι η κίνηση έξω από τα ανθοπωλεία ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων. Λουλούδια, μπαλόνια και λούτρινα αρκουδάκια είναι κάποια από τα δώρα που προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές.

«Ανάσα» για τα ανθοπωλεία

Οι ιδιοκτήτες ανθοπωλείων γεμίζουν βιτρίνες και πεζοδρόμια με δώρα για τους ερωτευμένους. Αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν να παραλάβουν σήμερα τα δώρα για να αποφύγουν τον συνωστισμό αύριο.

Την τιμητική τους έχουν, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που έχουν συνδεθεί όσο κανένα άλλο λουλούδι με τη σημερινή ημέρα.

Φέτος οι παραγγελίες αυξήθηκαν αρκετά σε σχέση με πέρυσι.

Τα ανθοπωλεία θα παραμείνουν σήμερα και αύριο ανοιχτά κατ’ εξαίρεση, καθώς οι καταστηματάρχες είχαν ήδη προχωρήσει σε παραγγελίες πριν από την ανακοίνωση του αυστηρού lockdown στην Αττική αλλά και άλλες «κόκκινες» περιοχές.

Τα ανθοπωλεία εξασφάλισαν τη λειτουργία τους με τη μέθοδο click inside και μόνο με ραντεβού.

Για τη μετάβασή τους στο ανθοπωλείο οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν SMS 2 στο 13033, ενώ το ωράριό τους για αύριο θα είναι από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 13/02/2021

Ελλάδα