Ελλάδα

Περιστέρι: Πυροβολισμοί μεταξύ ληστών & αστυνομικών – Κινηματογραφική καταδίωξη

11.02.2021 | 18:29

Σκηνές από ταινία θυμίζουν τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Περιστέρι.

Ελάχιστα λεπτά μετά την έκρηξη σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στα κεντρικά γραφεία γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Περιστέρι, οι ληστές πυροβολούν τους άνδρες της αστυνομίας που τους καταδιώκουν.

Καταδίωξη & πυροβολισμοί

Το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύπτει πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη. Σκόρπια κομμάτια από τα μηχανήματα, γυαλιά από τις τζαμαρίες, καμένα πλαστικά.

Τέσσερις τα ξημερώματα. Έξι άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τέσσερα σ’ ένα γκρι αυτοκίνητο και δύο σε μηχανή, φτάνουν στην είσοδο των γραφείων. Οι οδηγοί παραμένουν στη θέση τους. Οι τέσσερις πηδούν την περίφραξη, σπάνε με βαριοπούλες τη τζαμαρία της πόρτας και φτάνουν στα ΑΤΜ. Ανατινάζουν τα μηχανήματα, παίρνουν τις κασετίνες με τα χρήματα, ξαναπηδούν τη σιδερένια περίφραξη και επιβιβάζονται στα οχήματά τους.

Είχε ήδη όμως χτυπήσει ο συναγερμός Οι σκηνές που ακολουθούν, θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες. Οι δύο με τη μηχανή χάθηκαν στα γύρω στενά. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο. Οι κακοποιοί τους πυροβολούν πέντε φορές. Οι αστυνομικοί ανταποδίδουν τα πυρά. Από το Περιστέρι που ξεκίνησε η καταδίωξη, έχουν φτάσει στο Αιγάλεω. Οι κακοποιοί, μπαίνουν στα στενά και χάνονται τα ίχνη τους.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 11/02/2021

Ελλάδα