Πολιτισμός

Πάνος Βλάχος: Έχουμε υποχρέωση να ακούσουμε και να στηρίξουμε τις φωνές των αδυνάτων

05.02.2021 | 11:09

Τις καταγγελίες τριών ηθοποιών εναντίον γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, τονίζοντας ότι έχει την ηθική υποχρέωση να στηρίξει όλους τους ανθρώπους που κάνουν τις καταγγελίες αυτές.

Ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν θα έπρεπε να μας ενοχλούν καθόλου οι καταγγελίες και η συζήτηση που έχει ξεκινήσει».

«Δεν έχει ποινικό χαρακτήρα όλο αυτό, αλλά ανοίγει μια συζήτηση των ανθρώπων της τέχνης, που έχει σαν στόχο όχι να προστατέψουμε το θέατρο, γιατί το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ξεκινάει μια συζήτηση για να έρθει κάποτε μια ημέρα που δεν θα είναι κανονικότητα ορισμένες συμπεριφορές, που μέχρι τώρα ήταν».

«Δεν διψάω για αίμα, θέλω να είναι καλά οι άνθρωποι» ξεκαθάρισε ο Πάνος Βλάχος, συμπληρώνοντας ότι «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και να ακούσουμε τις φωνές των αδυνάτων».

«Γνωρίζαμε όλοι αυτές τις συμπεριφορές, αυτές τις φήμες για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων. Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Γνωρίζαμε τη φήμη και ένας άνθρωπος μας περιέγραφε ιστορίες» πρόσθεσε ο Πάνος Βλάχος.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν πρέπει να μας φοβίζει αυτή η συζήτηση. «Για τους περισσότερους ανθρώπους στο θέατρο, η επόμενη ημέρα θα είναι ακριβώς η ίδια» υπογράμμισε.

«Δεν ήμουν μπροστά σε τέτοια περιστατικά. Αν είχα βρεθεί θα είχα αντιδράσει» κατέληξε ο ηθοποιός.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 05/02/2021

Πολιτισμός