Πολιτισμός

Μιχάλης Μαρίνος: Να συζητήσουμε ένα θέμα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία

05.02.2021 | 13:01

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καθημερινότητα του καλλιτεχνικού χώρου που κατακλίζεται από τις καταγγελίες για βίαιες συμπεριφορές και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Μιχάλης Μαρίνος ανέφερε ότι πολλές από τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ήταν γνωστές, υπογραμμίζοντας πως «το μήνυμα είναι ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα».

Μιλώντας για την καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, υπογράμμισε ότι γνωρίζει την ηθοποιό πάνω από 25 χρόνια, και ότι κάποτε το είχε μοιραστεί μαζί του. «Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτές καθ’ εαυτές οι καταγγελίες. Αν χρειάζεται να μιλάμε για να δώσουμε ένα παράδειγμα στους νεότερους ανθρώπους, να μιλήσουν και να τοποθετηθούν απέναντι σε πράγματα που τους ενοχλούν, πρέπει να το κάνουμε»

«Ο δρόμος που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου, έχει μια συμβολική σημασία για το τι κάνουμε εμείς ως άνθρωποι» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ασυμπτωματικά τον κορωνοϊό. «Το πέρασα χωρίς προβλήματα για 14 ημέρες, ωστόσο υπήρχε ο φόβος γιατί δεν ήξερα πως θα ξυπνήσω την επόμενη ημέρα» συμπλήρωσε.

Τέλος αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» που αγαπήθηκε από τον κόσμο και βρίσκεται στον αέρα για πάνω από τρία χρόνια. «Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε πέρα από την αγάπη του κόσμου, την αγάπη των ανθρώπων της δουλειάς που βλέπουν ότι κάνουμε κάτι καλά, μας εμπιστεύονται και είμαστε αρκετά υπερήφανοι για αυτή την εκπομπή» πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 05/02/2021

Πολιτισμός