Καιρός

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα

03.02.2021 | 06:20

Βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τμήματα της νοτιοανατολικής χώρας, από τη Σάμο και νοτιότερα, στα Δωδεκάνησα, στην Κάρπαθο και στα ανατολικότερα τμήματα της Κρήτης. Στις περιοχές
αυτές αναμένονται βροχές μέχρι μέτριας έντασης, οι οποίες το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα, με αραιές κατά βάση νεφώσεις , πρόσκαιρα πιο πυκνές στα νότια όπου πιθανόν να ψιχαλίσει τοπικά στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς και 17-18 στα υπόλοιπες δυτικές, κεντρικές και νότιες περιοχές.

Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα είναι κοντά στους 16-18 και μέχρι 20 σε Ρόδο και Καστελόριζο.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 3-4 μποφόρ και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου 3-4 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα αναμένεται να φυσάει ένας νοτιάς 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται αρκετός ήλιος με αραιές νεφώσεις, πιο πυκνές το πρωί. Η θερμοκρασία από 10-17 και οι άνεμοι θα πνέουν σε διάφορες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, τοπικές μέσα στη μέρα, αλλά θα επικρατήσει και ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 9-16 με ήπιους ανέμους 2-3 μποφόρ αρχικά βόρειοι και στη συνέχεια μεταβλητοί.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 03/02/2021

Καιρός