Χωρίς κατηγορία

Δραματικοί τόνοι Τσιόδρα για την αύξηση των κρουσμάτων

03.02.2021 | 20:55

Τρομακτικές προβλέψεις για τη πορεία της πανδημίας έκανε ενώπιον των Βουλευτών στην Επιτροπή Θεσμών ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος εκτίμησε ότι θα επικρατήσουν παντού οι μεταλλάξεις του ιού, ενώ εκτός από τς μεταλλάξεις μίλησε και για παρλλαγές του ιού που όπως εξήγησε είναι πολλές μεταλλάξεις μαζί. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι ο ιός προσπαθεί αν ξεφύγει από τα μέτρα και θα συνεχίσει να πιέζει. Δραματικό καμπανάκι του καθηγητή Τσιόδρα για την Αττική καθώς οπως ειπε ο κορονοιός καλπάζει.

Με δραματικούς τόνους και φορώντας διπλή μάσκα ο Σωτήρης Τσιόδρας «παγώνει» τη βουλή περιγράφοντας την κρισιμότητα των στιγμών στη μάχη κατά του κορωνοϊου.

77,9% αυξητική τάση πανδημίας
3.791 ενεργά κρούσματα

Με ιδιαίτερη ανησυχία μίλησε ο Σωτήρης Τσιοδρας για την Αττική όπου η αυξητική τάση της πανδημίας σκαρφαλώνει στο 78%, ενώ τα ενεργά κρούσματα έφτασαν τα 3.791

Ο καθηγητής προέβλεψε μάλιστα πως τα κρούσματα μπορεί να φθάσουν τις 7 έως και 8 χιλιάδες σε όλη τη χώρα την εβδομάδα.

Ο καθηγητής εξέφρασε την ανησύχια του και για το νέο πεδίο μάχης, που δεν είναι άλλο από αυτό των μεταλλάξεων αλλά και των παραλλαγών του κορωνοϊου.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση στην Αχαϊα αφήνοντας αιχμές για τα τα φαινόμενα υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν.

Ευλαβική τήρηση των μέτρων και εμβόλιο είναι κατά τον Σωτήρη Τσιόδρα τα δυο κλειδιά που θα οδηγήσουν στο τέλος της.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 03/02/2021

Χωρίς κατηγορία