Ελλάδα

Σούδα : Νεκρός ιδιοκτήτης ιστιοφόρου που βυθίστηκε – Δολοφονία «βλέπει» η οικογένεια

02.02.2021 | 19:10

Τον φόβο οτι ο θάνατος του 74χρονου Βρετανού στην Σούδα δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε εγκληματική ενέργεια εκφράζει η οικογένεια του θύματος που ζει στη Βρετανία.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Sun η οικογένεια υποστηρίζει οτι ο 74 που ζούσε εδώ και πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα είχε διενέξεις για ζητήματα περιουσίας.

“Φοβόμαστε οτι δεν ήταν ατύχημα γιατί τα τελευταία χρόνια είχε έντονες διαφωνίες με ζητήματα ακίνητης περιουσίας.” ανέφερε η οικογένεια του θύματος.

Ο Ρόμπερτς μετακόμισε στην περιοχή μαζί με την σύντροφό του πριν από 12 χρόνια και φαίνεται πως έχτισαν εκεί μια πολυτελή βίλα ενώ φαίνεται να διατηρούσε και μια δεύτερη κατοικία στην περιοχή.

Ο Ρόμπερτς ήταν γνωστός στους ντόπιους σαν ένας «εκκεντρικός πλούσιος», και σύμφωνα με πηγές που δεν αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun τον επισκέπτονταν διάφορα άτομα στο σκάφος ενώ αναφέρουν οτι το τελευταίο διάστημα υπήρχε ακόμα ένας άντρας ο οποίος έμενε εκεί μαζί του.

Μάρτυρες από την περιοχή της Σούδας ανέφεραν ότι στο σκάφος τον επισκεπτόταν διάφορα άτομα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα υπήρχε ακόμα ένας άντρας ο οποίος έμενε εκεί.

Ερωτήματα για το σκοινί στο χέρι του

Το σκάφος του Βρετανού βρισκόταν πάνω από πέντε χρόνια δεμένο αρόδου. Ο άτυχος 74χρονος το είχε απομακρύνει από την προβλήτα καθώς πριν μερικά χρόνια άγνωστοι είχα μπει μέσα σε αυτό και το είχαν διαρρήξει.

“Έπεσα στο νερό κατά τις 9 το πρωί. Έκανα έναν έλεγχο περιφερειακά του σκάφους για να δούμε την κατάσταση και τους λόγους της βύθισης. Αυτό δεν ήταν εύκολο γιατί το σκάφος είχε πατήσει στον βυθό” ανέφερε ο Θρασύβουλος Χειλουδάκης, δύτης, που ήταν από τους πρώτους που εντόπισε την σορό.

Ο κύριος Χειλουδάκης ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας ωστόσο προσέγγισε την σορό μόνο αφότου έφτασε ο ιατροδικαστής.

“Το χέρι του ήταν μπλεγμένο, δεν ήταν δεμένο. Δηλαδή, αν ήθελε, μπορούσε να κολυμπήσει εάν ζούσε. Τον πήραμε μαζί με το σκοινάκι, το μπερδεμένο σκοινάκι, τον ανεβάσαμε πάνω στο αλιευτικό σκάφος και πήραν την σορό για ιατροδικαστική εξέταση” συμπλήρωσε.

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει μέλος της οικογένειας του άτυχου Βρετανού.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 02/02/2021

Ελλάδα