Ελλάδα

Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη η Μητρόπολη Πειραιά

01.02.2021 | 21:52

Με τη φράση «το ψέμα και η συκοφαντία αργά ή γρήγορα καταρρέουν», υποδέχθηκε η Μητρόπολη Πειραιώς την πανηγυρική αθώωση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη στη «δίκη των 28».

Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκε η Μητρόπολη Πειραιά, μετά τη ομόφωνη δικαστική δικαίωση του πρώτου δημοτικού συμβούλου του Πειραιά και διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, ενώ κάνει λόγο για έωλες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες.

«Η πλήρης αυτή δικαίωσις του ευπατρίδου και μεγάλου Ευεργέτου της πόλεως και της Μητροπόλεως του Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί δικαίωση της εξαιρέτου οικογενείας του και του πλήθους των συνεργατών του και καταδεικνύει το αδιαμφισβήτητο ήθος του και τα ηγετικά του χαρίσματα και την αδάμαστη και ακατάβλητη ψυχή του» αναφέρει μεταξύ άλλων η Μητρόπολη Πειραιά.

«Ταυτοχρόνως απέδειξε την ανεπέρειστη και έωλη μικροψυχία των κατά καιρούς συκοφαντών του, οι οποίοι κινούμενοι στο σκοτάδι της κακότητός τους δεν αντέχουν την ευγένεια και το φως της φιλογένειάς του» προσθέτει η ανακοίνωση της Ι.Μ. Πειραιώς για την «δίκη των 28» και καταλήγει υπογραμμίζοντας πως «απεδείχθη όμως έστω και τώρα ότι το ψέμμα και η συκοφαντία αργά ή γρήγορα καταρρέουν».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/02/2021

Ελλάδα