Πολιτισμός

Ξεσήκωσε το κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Σπίτι με το MEGA»

31.01.2021 | 13:36 Eνσωμάτωση

Το «Σπίτι με το MEGA» επέστρεψε δυναμικά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σε μια σπάνια τηλεοπτική συναυλία ο τραγουδοποιός ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στον κόσμο.

Το «Σπίτι με το MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, ήταν και χθες στις πρώτες προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακόμα, εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο γυναικείο κοινό 18-44 που κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσης της με ποσοστό 16% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του μας ταξίδεψε μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Δίπλα του βρέθηκαν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ακόμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, αλλά και η νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 427.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 2.646.000 τηλεθεατές.

Η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» δίνει ραντεβού ξανά με τους τηλεθεατές το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00. Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου πρωταγωνιστούν σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, γεμάτο επιτυχίες και συγκινήσεις. Συμμετέχει ο Διαμαντής Διονυσίου το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 31/01/2021