Ελλάδα

Νηπιαγωγός άφησε κοριτσάκι 4 ετών στο κρύο για να το τιμωρήσει

30.01.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Και την πιο νοσηρή φαντασία ξεπερνούν οι εικόνες που θα δούμε τώρα από νηπιαγωγείο στη Χαλκίδα. Δασκάλα έβγαλε στο τσουχτερό κρύο ένα κοριτσάκι τεσσάρων μόλις ετών για παραδειγματισμό και το κρατούσε στην παγωνιά ενώ το παιδί ούρλιαζε από το κλάμα. Στο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA φαίνεται το παιδάκι ντυμένο στα ροζ να εκληπαρεί με σπαραχτικό τρόπο τη δασκάλα του να το βάλει και πάλι μέσα στην αίθουσα. Η Νίκη Κεραμέως ζήτησε ΕΔΕ. Πάμε να δούμε τι λέει η μητέρα, προειδοποιούμε η εικόνα σοκάρει.

Το βίντεο σοκάρει… Ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών βρίσκεται έξω από νηπιαγωγείο στη Χαλκίδα και με κλάματα ζητά απο τη δασκάλα του να το βάλει πάλι μέσα στην αίθουσα.

Η νηπιαγωγός έχει βγάλει το κοριτσάκι έξω στο κρύο στην καρδια του χειμώνα χωρις μπουφαν για να το τιμωρήσει. Το παιδάκι παρακαλεί και ζητάει τη μητέρα του με λυγμούς αλλα η εκπαιδευτικός δεν συγκινείται, ενω απαιτεί απο το κοριτσάκι να ζητήσει και συγνώμη.

Μια μητέρα που περνούσε τυχαία από το σημείο άκουσε τις κραυγές και τράβηξε το βίντεο σοκ .. Στη συνέχεια μπήκε στο νηπιαγωγείο και ζητησε εξηγήσεις από την εκπαιδευτικό για αυτή την αδιανόητη τιμωρία. Η νηπιαγωγός τότε έβαλε το κοριτσάκι μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με γονείς μαλιστα υπάρχουν και αλλα παρόμοια περιστατικά με αρνητική πρωταγωνίστρια την ίδια νηπιαγωγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νηπιαγωγός στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ισχυρίζεται ότι το παιδάκι είχε επιθετική συμπεριφορά και το τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο για να το ηρεμήσει.

Μετα την δημοσιοποίηση του θεματος η Υπουργός παιδείας διέταξε έρευνα για την εκπαιδευτικό.

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ΕΔΕ. Ζήτησα από το Δ/ντή ΠΕ να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας.»

Η Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας»

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 30/01/2021