Πολιτισμός

Χατζηγιάννης: Να ρίξουμε γέφυρα επικοινωνίας με τον κόσμο

27.01.2021 | 11:15 Eνσωμάτωση

Για την πρώτη του τηλεοπτική συναυλία, τις συνεργασίες του και την πρώτη του επαφή με τον Γιώργο Χατζηνάσιο το 1998 μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό έχουμε και το αντίστοιχο βάρος της ευθύνης» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, συμπληρώνοντας πως μέσα από το «Σπίτι με το MEGA» θέλει να ρίξει μια γέφυρα επικοινωνίας με τον κόσμο.

Επίσης, αναφέρθηκε στο Γιώργο Νταλάρα και τη γνωριμία τους, σημειώνοντας πως ήταν πάντα απλόχερος και βοηθητικός σε ότι συνέβαινε. «Μας δένει μια αγάπη, μια φιλία και ο θαυμασμός δεν φεύγει ποτέ» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τονίζοντας πως ο Γιώργος Νταλάρας είναι η «κορυφή των κορυφών».

Μιλώντας για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τόνισε πως η φιλία τους ενισχύθηκε μέσα στην καραντίνα, φτάνοντας και σε ένα τραγούδι, το «Νικητές – Χαμένοι» που θα ακουστεί το Σάββατο μέσα από το «Σπίτι με το MEGA».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, το 1998, σημειώνοντας ότι θυμάται εκείνη τη στιγμή «σαν να ήταν χθες».

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για τη Ζανή, το σκυλάκι που υιοθέτησε και το οποίο ζει με τη βοήθεια αμαξιδίου, ενώ υποστήριξε πως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι στην τηλεόραση. «Ήταν εντελώς κατ’ εξαίρεση το Final Four, δεν είναι ο τομέας μου» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 27/01/2021