Ελλάδα

Επίθεση σε ανήλικο στην Αργυρούπολη: Τι είπε στο MEGA η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου

26.01.2021 | 18:22 Eνσωμάτωση

Σε λάθος τόπο την λάθος στιγμή ισχυρίζεται ότι ήταν ο 16χρονος γιος της, η μητέρα ενός εκ των τριών νεαρών οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε έναν 15χρονο και μαχαίρωσαν έναν 17χρονο στην Αργυρούπολη. Μιλά αποκλειστικά στο Live News και αναφέρει την δική της εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν.

«”Με το που άρχισαν τα μπουνίδια, εγώ σηκώθηκα και έφυγα μαμά” μου είπε. Ξέρω ότι έχω ένα αξιολάτρευτο παιδί, ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί, ένα παιδάκι που κάνει όνειρα για τη ζωή του. Είναι πολύ καλός αθλητής, είναι πολύ καλό παιδί. Ξέρω με τί αρχές τον έχω μεγαλώσει και εγώ και ο πατέρας του είμαστε δίπλα του. Δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην τους λείψει απολύτως τίποτα και στα τρία μου τα παιδιά», είπε η μητέρα του 16χρονου κατηγορούμενου.

Μαχαιριά στην καρωτίδα

Και οι τρεις νεαροί που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, αρνούνται ότι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα νεαρών πλησίασε τα δύο αγόρια, άρπαξαν από τον έναν το κινητό του τηλέφωνο και τον μαχαίρωσαν στην καρωτίδα, ευτυχώς, ελαφρά.

Βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά δεν έλαβε μέρος στην συμπλοκή, ισχυρίζεται μέσω του συνηγόρου του, 16χρονος κατηγορούμενος.

Η μητέρα του 16χρονου παρουσιάζεται απολύτως βεβαία για τη μη εμπλοκή του γιου της.

«Πιστεύω το δικό μου το παιδί και κανέναν άλλον. Έχουν δραματοποιήσει τα πράγματα τόσο πολύ, χωρίς να φταίει το δικό μου παιδί το παρουσιάζουν λες και είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πώς θέλετε να είναι; Σε τι ψυχολογική κατάσταση θέλετε να είναι; Είχε πάει για ψώνια το παιδί. Βρέθηκε τη λάθος στιγμή και στο λάθος τόπο. Γνωρίζω πολύ καλά το παιδί μου και πιστεύω ό,τι μου λέει το παιδί μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν αύριο ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Νέες αποκαλύψεις για τη συμμορία των ανηλίκων

Η Ελληνική Αστυνομία έχει καταλήξει αρχικά στο ότι οι δράστες δεν είχαν κάποιο κίνητρο, ενώ όσα έγιναν, έγιναν στο πλαίσιο μιας «διαμάχης» μεταξύ διαφορετικών γειτονιών.

Σε φωτογραφία που εντόπισαν οι αρχές στα social media των εμπλεκομένων στην υπόθεση, και συγκεκριμένα σε προφίλ ενός συλληφθέντα, εμφανίζεται ολόκληρη η συμμορία.

Στενεύει ο κλοιός για τους ληστές των θυρίδων στο Ψυχικό

Στενεύει ο κλοιός της Αστυνομίας γύρω από την υπόθεση με τις θυρίδες σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας Ψυχικό, όπου 4 θυρίδες έγιναν στόχος διαρρηκτών.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε μια λίστα υπόπτων και στο ότι ο δράστης κατάφερε σε μικρό διάστημα να ανοίξει τις θυρίδες.

Μάλιστα, θεωρείται ότι ο δράστης έχει και ο ίδιος θυρίδα στην εν λόγω τράπεζα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/01/2021