Κόσμος

Σοκ στις ΗΠΑ: Περιπολικό έπεσε πάνω σε πλήθος – Τουλάχιστον ένας τραυματίας

24.01.2021 | 13:36 Eνσωμάτωση

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με περιπολικό που έπεσε πάνω σε πλήθος στην πόλη Τακόμα των Ηνωμένων Πολιτειών και τραυμάτισε τουλάχιστον ένα άτομο. Όλα άρχισαν όταν η αστυνομία επενέβη για να διαλύσει τον κόσμο που παρακολουθούσε αυτοσχέδιες κόντρες μεταξύ οδηγών.

Ο αστυνομικός πατάει γκάζι και πέφτει πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το βαρύ περιπολικό περνάει πάνω από έναν άνθρωπο και απομακρύνεται.

Το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πόλη Τακόμα της Ουάσινγκτον κατέγραψαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες με τα κινητά τους.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου, όπως ανέφεραν τοπικές πηγές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεκάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έκαναν κόντρες και επικίνδυνους ελιγμούς με τα αυτοκίνητά τους, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία

O αστυνομικός κλήθηκε να παρέμβει σε ένα περιστατικό, όταν το πλήθος περικύκλωσε το όχημα του και άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα. Η αστυνομία λέει ότι ο αστυνομικός προσπαθούσε απλά να ξεφύγει από μία επικίνδυνη κατάσταση.

Αμέσως μετά, στο σημείο συγκεντρώθηκε ένα οργισμένο πλήθος για να διαμαρτυρηθεί. Για το περιστατικό που κάνει το γύρο του κόσμου, διεξάγεται έρευνα ενώ ο οδηγός του περιπολικού τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 24/01/2021