Ελλάδα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ομολογία σοκ από τον προπονητή της

23.01.2021 | 13:40

Σύντομα αναμένεται να κληθεί στον εισαγγελέα η 20χρονη σήμερα αθλήτρια για τον προπονητή της από τον οποίο υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 11 ετών. Ο ίδιος αρνείται τα περί βιασμού, ενώ ο Όμιλός της φαίνεται -όπως η ίδια υποστηρίζει- να γνώριζε, αλλά κράταγε την υπόθεση στα σκοτάδια.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα προκλητικά δηλώνει αποκλειστικά στο Μέγκα ο προπονητής που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά πριν από σχεδόν 10 χρόνια, 11χρονη τότε αθλήτρια.

Θα ακούσουμε τον άνδρα να ομολογεί με σοκαριστική απάθεια τα όσα του προσάπτει η κοπέλα φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει ότι δεν ήταν βιασμός γιατί ήθελε να παντρευτεί την 11χρονη.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη «βιασμός», γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε».

Είναι η ωμή ομολογία της σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης –τότε- αθλήτριας από τον ίδιο τον θύτη. Αυτό που για την αθλήτρια ήταν εφιάλτης … για τον προπονητή ήταν μια σχέση με προοπτική γάμου… όπως λέει με σοκαριστική απάθεια στην εκπομπή του Μega Live News.

«ΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ»

Η δική της κατάθεση ψυχής καθηλώνει. Ένα παιδί που πήγαινε στην Ε’ Δημοτικού και έπεσε θύμα βιασμού. Με τον Όμιλό της όπως υποστηρίζει να γνωρίζει τα πάντα και να τα συσκοτίζει..

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν 11 χρονών. Δεν έφτασε ποτέ στην ομοσπονδία».

Η 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια, αναμένεται σύντομα να κληθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει την δική της εκδοχή

Στη δημοσιότητα δόθηκε και η επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, Κουάν Χαι Λι,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

“Οι επώνυμες καταγγελίες αποτέλεσαν την αρχή μιας χιονοστιβάδας καταγγελιών εναντίον της διοίκησης η οποία την τελευταία 20ετία ασκείται κατά κύριο λόγο από τα ίδια άτομα”

Οι Ολυμπιονίκες ενημερώνουν για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη και την αντίδραση της ομοσπονδίας και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο και διεξαγωγή εκλογών .

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 23/01/2021

Ελλάδα