Life

Survivor: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κονδυλάτος – «Δηλητήριο» για Κοψιδά

20.01.2021 | 11:01

Πολεμικό είναι το κλίμα και στην ομάδα των «κόκκινων» στο Survivor, ενώ τα «άναψαν» ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο συμβούλιο

Πολεμικό είναι το κλίμα και στην ομάδα των «κόκκινων» στο Survivor, ενώ τα “άναψαν” ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας στο συμβούλιο της Τρίτης (19/1).

Όπως φαίνεται, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ανθή Σαλαγκούδη και δεν συμφωνούν με τις κινήσεις του Γιώργου Κοψιδά στο ριάλιτι.

Ο Περικης Κονδυλάτος ανέφερε εκνευρισμένος:

«Πριν το συμβούλιο φάνηκε ότι θα είναι φιάσκο με τον Γιώργο που είχε λυσσάξει κι έλεγε να δώσω τις προμήθειες. Κατευθείαν ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψω και να επιστρέψω εγώ στους Μπλε τις προμήθειες που τους πήραν οι πρώην συμπαίκτες τους κι εμένα μου χτύπησαν αμέσως καμπανάκι κι είπα τι δουλειά έχει αυτός; Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να παίρνει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργα λοιπόν αίσθημα ευθύνης από έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να τις πάρει. Βγήκε ένας άνθρωπος που στην ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει κι είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ επειδή του είπαν ότι είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες και θα σχηματίσεις ομάδα, την έχουμε βαμμένη.

Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο επειδή μάλλον δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι. Φαντάσου τι ήττα πρέπει να έχει φάει στην ζωή σου για να συμπεριφέρεται έτσι εδώ και να σε κοπανάει ότι πρέπει να πετύχουμε τη νίκη γιατί αλλιώς δεν είμαστε τίποτα. Δεν θα σε βοηθήσει μία κούπα ρύζι να ξεχωρίσεις σε κάτι επαγγελματικής φύσης ή το να γίνεις αποδεκτός στην κοινωνία».

Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού στο “Survivor 4” το βράδυ της Τρίτης (19/01), καθώς τα αίματα “άναψαν” ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας.

«Σε ψηφίζω για όλα αυτά που έχεις κάνει. Γιατί διέλυσες την προηγούμενη ομάδα, για την Κάτια, Τώρα θα κάνεις το ίδιο στη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί, με υποκρισία, ψέματα. Και για ό,τι πρεσβεύεις σαν άνθρωπος. Γιώργος Κοψιδάς» με αυτά τα λόγια ψήφισε ο Περικλής Κονδυλάτος τον Γιώργο Κοψιδά για αποχώρηση, χωρίς να ξέρει ότι τον ίδιο τον έχει ψηφίσει όλη η κόκκινη ομάδα του «Survivor 4».

Ο Τριαντάφυλλος «αδειάζει» Μαριπόζα κι η Ασημίνα «κρεμάει» την ομάδα της

Ανάμεσα στις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν μπλε και κόκκινοι, η Ασημίνα Ιγγλέζου αναφέρθηκε στο πάθος που βλέπει στη νέα της ομάδα και δήλωσε σχεδόν βουρκωμένη πως θαυμάζει τους κόκκινους γιατί, παρά τις συνεχείς τους ήττες και τη διαρκή πείνα, βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να αγωνιστούν ξανά και ξανά με όλη τους την ψυχή.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας έφεραν ειρωνικά χειροκροτήματα από τη μπλε ομάδα, με την Μαριπόζα, μάλιστα, να αναφέρει γελώντας “Ασημίνα Ιγγλέζου 2021”. Τότε, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στην γνωστή Instagrammer λέγοντάς της:

“Μαριπόζα, είσαι ένα φρέσκο κορίτσι, όμορφο, με πολλούς followers στο Instagram. Είσαι πολύ γλυκό παιδί και πραγματικά θέλω να σε ακολουθήσω και στο Instagram, γιατί μου κινείς το ενδιαφέρον, αλλά μια γυναίκα μου είναι μάνα και μίλησε με τρεμάμενη φωνή και πήγε να κλάψει σε κάτι που έβαλε την ψυχούλα της, εσύ έκανες ότι ενθουσιάστηκες και χειροκρότησες ειρωνικά. Δεν σε τιμάει ρε συ. Στο λέω φιλικά τελείως. Επειδή σε συμπαθώ στο λέω, σαν συμβουλή ως μεγαλύτερος. Αν δεν το έκανες για την Ασημίνα και το έκανες για κάτι άλλο, σου ζητάω συγγνώμη. Αν το έκανες για την Ασημίνα, μην ξεχνάς ότι σε ακολουθεί πολύς κόσμος σαν την Ασημίνα και δεν βγάζει ωραία εικόνα για σένα αυτό”.

“Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και δεν έχει καμία σχέση η επαγγελματική μου υπόσταση με το τι λέγεται εδώ πέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό για την εικόνα οποιουδήποτε να χειροκροτάει ειρωνικά, σε κάτι που είναι αστείο και άτοπο. Επίσης, δεν ξέρω πού κολλάει πάλι η ηλικία μου και η επαγγελματική μου υπόσταση, με την ηλικία της Ασημίνας και ότι είναι μάνα”, απάντησε η Μαριπόζα.

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 20/01/2021

Life