Αθλητικά

Αυστραλιανό Open: Χάος με τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού σε πτήσεις

18.01.2021 | 13:50 Eνσωμάτωση

To δωμάτιό της σε γυμναστήριο δηλώνει ότι θα μετατρέψει στην Μελβούρνη η Μαρία Σάκαρη που παραμένει σε αυστηρή καραντίνα διότι στην πτήση που την μετέφερε στην Αυστραλία εντοπίστηκαν επιβάτες θετικοί στον κορονοϊό. Συνολικά εβδομήντα δυο τενίστες που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Αυστραλιανό open, βρίσκονται σε καραντίνα χωρίς να μπορούν να βγουν από τα δωμάτιά τους.

Χάος επικρατεί στο πρώτο Γκραντ Σλαμ της χρονιάς στην Αυστραλία με αυξανόμενα κρούσματα κοβιντ 19 να ανιχνεύονται σε πτήσεις αθλητών.
Συνολικά 72 τενίστες έχουν μπει πλέον σε αυστηρή καραντίνα χωρίς να μπορούν να προπονηθούν.

Ανάμεσα τους και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη.

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός της πολιτείας της Βικτώρια απαντώντας στις διαμαρτυρίες των αθλητών τόνισε πως δεν θα υπάρξει καμία ειδική μεταχείριση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ,ζήτησε ίση αντιμετώπιση σε όλους τους παίκτες και προς το παρόν αρκείται να μιλά με τους θαυμαστές του από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του.

Πολλοί αθλητές καταγγέλλουν ότι τα δωμάτια τους είναι πάρα πολύ μικρά παρόλα αυτά προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα αποδεικνύονται ιδιαίτερα εφευρετικοί παίζοντας τένις στο τοίχο ή στο κρεβάτι τους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/01/2021